Νοε. 14, 2017

Στη Ρωμη Ξεσκαει ο Καρουτζος

Το δημοψήφισμα τέλειωσε και ήρθε η ώρα της ανάπαυλας για τον Καρούτζο, που απόκαμε να τρομοκρατεί τον κόσμο «συντάξεις τέλος» «κλείνει ο ΕΔΟΕΑΠ» και άλλα ανάλογα.

Και βέβαια με τα μαγικά κόλπα, που πριν την ψηφοφορία δεν υπήρχαν χρήματα για επικουρικές, αλλά μετά το ΝΑΙ έγινε το θαύμα!!!!

 Έτσι μετά τη Βαρκελώνη και το Παρίσι ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ  έπρεπε να επισκεφθεί και την ιταλική πρωτεύουσα « για επαφές με διάφορους φορείς.

 Κυρίως, όπως δηλώνει , για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθεια στις «διαπραγματεύσεις» για τον ΕΔΟΕΑΠ,  και το δικαίωμα να συμφωνούμε ως άφωνοι ιχθείς, ώστε ο Πετρόπουλος και οι καναλάρχες να μας δέσουν χειροπόδαρα. Με το γνωστό κόλπο της  «Καταστατικής Συνέλευσης» της μεγαλύτερης ξεφτίλας που δέχθηκε ποτέ ο κλάδος.

   Η προπαγάνδα της ετερόκλητης συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ότι ψέμα μπορούσε να σκεφτεί και η κάθε μορφής τρομοκρατία, εξασφάλισαν την πολυπόθητη απαρτία και την πλειοψηφία του ΝΑΙ.

Οι πανηγυρισμοί όμως κράτησαν για λίγο και η πραγματικότητα άρχισε να τους προσγειώνει ανώμαλα.

    Έρχεται ο νέος ΕΔΟΕΑΠ. Με χιλιάδες πρόσθετο κόσμο που θα χάνει το σκυλί τον αφέντη του. Καμιά υποδομή και με ουρές που θα αρχίσουμε να αποζητάμε τον ΕΟΠΠΥ με τον οποίο αρχίζουν επαφές, όπως δήλωσε η Αχτσιόγλου.

 Εκεί μας θέλουν κυβέρνηση και εργοδότες. Μάλιστα η Αχτσιόγλου το πήγε ακόμα πιο πέρα. Ο ΕΔΟΕΑΠ να χρησιμοποιείται από όλους τους ασφαλισμένους της χώρας.

 Κάπως έτσι  διαγράφεται η πορεία του «νέου» ΕΔΟΕΑΠ που επαγγέλθηκε όλη αυτή  η συριζοδεξιά συμμαχία. Καπάκος, Αντωνιάδου, Κουμπιάς, Σαββίδης και από κοντά ο γνωστός Γκανάς της ΕΠΗΕΑ.

Τον ανύπαρκτο ρόλο τους  καταγράφει η κίνηση του Πετρόπουλου να χαρίσει στους εργοδότες για έντεκα μήνες το 2%, δηλαδή να αφαιρέσει περίπου 15.000.000 ευρώ από αυτά που έπρεπε να πάρει ο ΕΔΟΕΑΠ.

Ακούσατε καμιά διαμαρτυρία από τους συνδικαλιστάδες;

Ούτε για τα προσχήματα.

Έτσι έκαναν και τις «διαπραγματεύσεις».

Η φωνή του κυρίου τους.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας