Νοε. 7, 2017

Βαφτισια και ..... Μπροσταρηδες οι .... απεργοσπαστες για το ΝΑΙ

Όχι πως θα διέγραφε τα καλόπαιδα της απεργοσπασίας η Μαρία Αντωνιάδου. Όλους αυτούς τους υποτακτικούς του Αλαφούζου που υπερασπίζονταν τάχα …το δικαίωμα στην  εργασία. Οικονόμου , Πορτοσάλτε και Σία. Όταν ο κλάδος αγωνιζόταν για τον ΕΔΟΕΑΠ εκείνοι σαν κοινοί λιποτάκτες  πέρναγαν στο αντίθετο στρατόπεδο.

  Η αγανάκτηση εναντίον τους πέρασε στα ψιλά και η Παπαδιά το έκανε γαργάρα, ώστε να μείνουν ατιμώρητα τα «δικά μας παιδιά».

Στο στόχαστρο μπήκαν τώρα οι απεργοί πείνας και οι σκληροτράχηλοι που αρνούνται να αποδεχθούν την ξεφτίλα  και τα Καρουτζοζιλίκια της παράνομης διαδικασίας, που βαφτίστηκε «Καταστατική Συνέλευση». Για να περάσει το σχέδιο για την διάλυση του Ταμείου και την αναγκαστική κατεύθυνση προς τον ΕΟΠΠΥ.

    Έτσι τώρα οι αξιόπιστοι (!!!) αυτοί κύριοι της απεργοσπασίας, εμφανίζονται χωρίς καμιά ντροπή    ως καθοδηγητές και συμβουλάτορες εκείνων που μάτωναν στον αγώνα για τον ΕΔΟΕΑΠ. Τώρα  …αγωνιούν τάχα για το Ταμείο και καλούν με θράσος τον κόσμο  να πάρει μέρος  στην ψηφοφορία και φυσικά να ψηφίσουν το ΝΑΙ του Πετρόπουλου, των Αλαφούζων και άλλων πρωτοκλασάτων της εργοδοσίας.  

  Οικονόμου και Πορτοσάλτε δείχνουν το δρόμο …Αυτοί θα μας σώσουν….

Αναποδα

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας