Νοε. 5, 2017

Τρομοκρατηστε τους Τρομοκρατες

Χωρίς ιερό και όσιο τα πρωτοπαλίκαρα του επιχειρούμενου εκβιασμού στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, προσπαθούν τώρα να τρομοκρατήσουν τους συνταξιούχους, ότι τάχα αν δεν περάσει το ΝΑΙ επικουρικές συντάξεις τέλος. Κουμπιάς και Αντωνιάδου και από κοντά ο αρχιτέκτονας του πραξικοπήματος Καρούτζος, ενώ ακολουθεί και η γνωστή ζαχαροπλάστης της στέβια.

   Επειδή όμως το παραξήλωσαν και ο κόσμος τα έχει πάρει στο κρανίο, τους θυμίζουμε τι έγινε με το δημοψήφισμα. Τότε που ενώ πήγαινε μπροστά το ΝΑΙ, η γνωστή τρομολαγνεία   και η προπαγάνδα μέσω των καναλιών αγανάκτησε τον κόσμο και πολλοί που θα ψήφιζαν το ΝΑΙ πήγαν στην αντίπερα όχθη. ΄Ετσι έτριβαν τα μάτια τους με το 62%.

   Τώρα με ένα καθαρό πραξικόπημα, που με μια απλή προσφυγή θα καταρεύσει,  χωρίς καμιά ντροπή υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας και προσπαθούν να μας εκβιάσουν ώστε να αποδεχθούμε καταστατικές αλλαγές που οδηγούν στο κλείσιμο το επικουρικό μας ταμείο.

Ούτε ενημέρωση, ούτε διάλογος, ούτε διαφορετικές απόψεις όπως ορίζει το καταστατικό. Πρόβατα επί σφαγήν.

  Ορισμένοι έφθασαν και στα όρια της γελοιότητας ενημερώνοντας εμάς τους «χαχόλους» ότι τάχα ο Μητσοτάκης και οι εργοδότες δεν θέλουν την τροπολογία και για τούτο βλέπουν να τους εξυπηρετεί η αποχή και το ΟΧΙ.. Να δούμε τι άλλο θα σκεφθούν.

  Πέρα από την ουσία της απαράδεκτης μη λύσης που κατά τα γούστα του Πετρόπουλου και της εργοδοσίας προωθείται, με πρόθυμους συνεργούς Κουμπιά Αντωνιάδου, Καπάκο, Σαββίδη και βέβαια τον γνωστό Γκανά, ο εκβιασμός και η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσουν.

Ας θυμηθούμε τη φράση του Γεωργίου Παπανδρέου: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».  

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας