Οκτ. 10, 2017

Η απαντηση του Θ.Βαρικου προς ολους

Ο συναδελφος Θ. Βαρικος απαντα με ανοιχτη επιστολη σε ολους οσους προσπαθουν να μειωσουν η να καπελωσουν τον αγωνα του.

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ –ΠΕΙΝΑΣ

     Θόδωρου Βαρίκου στην κ. Άρτεμη  Δομένικου

Ωστε έτσι λοιπόν συναδέλφισσα  κυρία , Άρτεμη Δομένικου(ευτυχώς, που το ένα όνομά σου, είναι ελληνοκεντρικό) : Κατέβηκα, εκτιμάς μαγνητοακτινογραφικά σε ανάρτησή σου, στην απεργία πείνας, για να γλυτώσω τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου, και να με λανσάρουν ως …«ήρωα» κάποιοι, ες—αυτή είναι η κατηγορία σου, εναντίον μου.

Κοντολογίς να διασώσω ένα τεσσάρι στα Ιλίσια, που θέλει να μου το φάει, ένας αντίδικος δικηγόρος που κέρδισε μία αγωγή για εξύβριση(όχι αμετάκλητα ακόμα) και με ποινή 7.000ευρώ(όχι 70.000 βέβαια). ---Θα τα πάρει και αυτός, όπως και εγώ, από το Μάκη Κουρή,(που τον καταδίκασα) και τα περιμένω απο τον Μάιο, για να τα δώσω, στον αντίδικό μου δικηγόρο.

Προφανώς κ. Άρτεμη νομίζεις, ότι όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη γη, σκέπτονται και ενεργούν, όπως ακριβώς εσύ,  δηλαδή : Μπαίνω στα γρήγορα σε μιά κόβα(κομματική οργάνωση βάσης) νεολαίας, δείχνω δήθεν ---τάχα μου(θα αναλυθεί το τάχα μου) πίστη και αφοσίωση στα οράματά της και στους στόχους της, ώσπου να …τρυπώσω στα ΜΜΕ του κόμματος, δια της κομματικής αφής στην κεφαλή μου, από το χέρι του καθοδηγητή. Στη συνέχεια παίρνω μεταγραφή, από το όργανο, όπως πολλοί –ες, για την αστική εφημερίδα «Εθνος», διότι τότε ο κ.Μπόμπολας  εμπορεύεται τη χρυσοφόρο ξυλεία από την τότε ΕΣΣΔ(τώρα Ρωσία). Ο Μπόμπολας όμως είναι υποχρεωμένος, να σε προσλάβει και σένα, όπως πολλούς, ες, --μακαρίτες, σες τώρα—γιατί είναι μέσα στην υψηλή σιωπηρή  επιχειρηματική- πολιτική συμφωνά(κάτι ξέρω και εγώ ως παλιός, εσύ βέβαια περισσότερα).Και αυτομάτως σε ρωτώ: Έχεις τελειώσει κάτι ιατρικό και σου έδωσαν την υγεία; Μήπως  στην προηγούμενη έκανες υγεία ; Εν τέλει γιατί σε έδιωξε το «Εθνος», μετα το θάνατο του Τρίτση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών;

Στον αντίποδα εγώ, έκανα και…δικαστικό, γιατί είχα τελειώσει νομική. Εχω απολυθεί για ζοριλίκια όμως,(τελευταία ο γνωστός Ανδρέας Καψαμπέλης δεν με ήθελε στον … «Επενδυτή» γιατί είμαι τσαμπουκάς, έλεγε σε δικηγόρο φίλο μας). Μοναχός έχω καταδικάσει(πάντα δικαστικά και όχι σε πυρήνες και ακτίφ)) τέσσερις εκδότες, με πρώτον τον Χρήστο Λαμπράκη, με τα λεφτά του οποίου γλεντάω, ακόμα, στα μπάρ και στα πανηγύρια.

Εσύ όμως(αναγκαστικά οι μοιραίες συγκρίσεις), δεν το κούνησες ρούπι από το «Εθνος», όχι γιατί πίστευες στις …δίκαιες  φοροδιαφυγές και …καθαρά δάνεια του Μπόμπολα(η δικαιοσύνη τα λέει πια)αλλά γιατί …κατουριόσουνα, μήπως χάσεις τη σιγουριά τσίγκο—κεραμίδι που σου προσέφεραν «οι μιλημένοι» : Αείμνηστοι Χρήστος Θεοχαράτος, ίσως οι Γιώργος

Γάτος, Βασίλης Ραφαηλίδης, γιατί όχι και η Έλλη --Παππά –Μπελογιάννη, που δεν έφευγε από το κόμμα, μήπως χάσει και αυτή τη δουλειά της—άλλο τι έκανε ως συνταξιούχος που … «επαναστάτησε» εκ του …ασφαλούς(αυτά εγώ τα φτύνω σαν μαστίχα, και όχι μόνον εγώ).

Τελειώνοντας –σεβόμενος την ηλικία σου—σου εξομολογούμαι, οτι ανήκουμε σε άλλες σχολές σκέψης, νοοτροπίας, γιατί όχι και επιπέδου—για αυτό και η «κόντρα» μας.

Λοιπόν το μπουκάρισμα –ντου στο σπίτι μου, έγινε τα χαράματα(7.30 π.μ) της περασμένης Παρασκευής, τη δεύτερη ημέρα της απεργίας πείνας. Το απόγραφο—εξώδικο της απόφασης το είχε ο αντίδικος δικηγόρος Σταύρος—Μπαρλαμπάς—Γιαννόπουλος από τον Αύγουστο. Είναι τυχαίο η ημέρα και η ώρα της μπούκας ; Όσο για την πρόθεση κάποιων να με μεταλλάξουν  σε … «΄ηρωα», αρχαιόθεν η πεποίθησή μου είναι, πως δεν υπάρχουν «ήρωες», γιατί ο άνθρωπος είναι από σκουλίκι μέχρι υπεράνθρωπος η θεός, ανάλογα με τις συνθήκες που ζεί και λειτουργεί. Συνεπώς κανένα κόμμα—παράταξη, δεν με στηρίζει ακριβώς 

γιατί τρέμουν τους πραγματικούς ήρωες, που δεν κιοτεύουν, δεν ελέγχονται,  δεν φοβούνται το θάνατο και δεν εκμαυλίζονται από το σατανικό χρήμα—το τελευταίο πρέπει να είναι και το ευγγέλιο του πραγματικού δημοσιογράφου(κάτι σαν τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας που δεν ξέρει αν θα γυρίσει) και όχι του δημοσιογράφου υπάλληλου—μισθωτού.

Υ.Γ με προκάλεσες(το γράφω κομψά) σου απάντησα. Εάν συνεχίσεις θα είμαι σκληρότερος και αποκαλυπτικότερος.   Με απορία

                                              Θοδ. Βαρίκος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας