Σεπ. 27, 2017

Ποιοι παιζουν με την σφραγιδα της ΕΣΗΕΑ ?

Εργοδοτικός συνδικαλισμός 

              εν δράσει

Προς τη Νομική Υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ

Αθήνα 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τί ακριβώς προβλέπει το καταστατικό, η σχετική νομοθεσία και ο κανονισμός του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όταν μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, χρησιμοποιούν ερήμην του Δ.Σ. και σε κάθε περίπτωση χωρίς προηγούμενη απόφασή του, επιστολόχαρτα της Ένωσης για προσωπικές πολιτικο-συνδικαλιστικές τους δηλώσεις, καθώς και τη σφραγίδα της Ένωσης, την οποία είναι υποχρεωμένος να διαφυλάττει ο εκ του καταστατικού αρμόδιος.

   Επίσης να μας ενημερώσετε, τί ακριβώς ισχύει, όταν υπάλληλος της Ένωσης (εν προκειμένω ο κ. Χρήστος Μπούσης), επικαλούμενος δήθεν οδηγίες των ως άνω δύο μελών, τα οποία έχουν διαπράξει τα παραπάνω, να μην επιτρέπει στους εργαζόμενους στη γραμματεία της ΕΣΗΕΑ, να πρωτοκολλήσουν ανακοίνωση – καταγγελία συνδικαλιστικής παράταξης, που αφορά τα διαδραματιζόμενα με τον ΕΔΟΕΑΠ.

Θα παρακαλούσα να έχουμε τη γνώμη σας το αργότερο μέχρι αύριο, επειδή εκτός των άλλων, ανακύπτει ζήτημα παρακώλυσης συνδικαλιστικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι έχουν προηγηθεί και άλλα ανάλογα περιστατικά, για τα οποία υπάρχει σχετική ενημέρωση.

  Από τη γραμματεία της 

Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Μαρία Ι. Γκίκα
Κώστας Μπετινάκης

πηγη stix.gr

 ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας