Σεπ. 20, 2017

Αλληλεγγυη στον " ΒΗΜΑ FM "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΗΜΑ FM"

2017-09-20 14:13 by admin

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2017                                                                                                     Αρ. Πρωτ.: 2451

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι τεχνικοί ραδιοφωνίας στο «BHMA FM».

Καταγγέλλουμε την «ALTER EGO Μ.Μ.Ε. Α.Ε.» του Βαγγέλη Μαρινάκη, μεγαλομέτοχο εταιρεία του ραδιοσταθμού, η οποία χρωστάει μισθούς έως και 10 μήνες στο προσωπικό του ραδιοσταθμού και ταυτόχρονα ρίχνει μαύρο στην ραδιοφωνική συχνότητα αφήνοντας απλήρωτους και τους λογαριασμούς του ρεύματος, ενώ υπάλληλοί της εμπόδισαν την προσπάθεια των συναδέλφων μας να εκτιμήσουν και να αποκαταστήσουν άμεσα τις βλάβες από τη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις. Το μαύρο στην ενημέρωση είναι μαύρο στη δημοκρατία.

Απαιτούμε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σταματήσει να κρύβεται, να προχωρήσει άμεσα στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων των συναδέλφων μας, να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας τους και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».

Καλούμε την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση και να λύσουν επιτέλους τα προβλήματα που δημιουργούν οι μεγαλοϊδιοκτήτες  ενημέρωσης με παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων.

Λέμε ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας