Η αθεατη πλευρα
Αυγ. 30, 2017
Την προταση αυτη ψηφισαν αρχικα οι Ντελεζος , Μειντανη και ο προεδρος της ΕΣΗΕΜ Θ Καρρας και μετα απο μεγαλη συζητηση αναγκαστικαν να την ψηφισουν και οι υπολοιποι.
Η επομενη συναντηση οριστηκε για τη Δευτερα 4 Σεπτεβρη και εκει θα επαναδιατυπωθει η προταση του κλαδου και θα κατατεθει στη συναντηση που θα εχουν τα μελη των ενωσεων και της ΠΟΕΣΥ με τον Πρωθυπουργο στη Θεσσαλονικη , κατα τη διαρκεια της παραμονης του εκει.
Φυσικα ειναι σαν να επαναδιαπραγματευομαστε απο την αρχη ενω ο ΕΔΟΕΑΠ ετοιμαζεται να κατεβασει ρολα, αλλα τουλαχιστον δεν παμε σε νεα διαπραγματευση με την προταση Καπακου.
Μια απεργια τωρα και το ξαναγραφουμε , θα ηταν μια μορφη πιεσης και προς την κυβερνηση και προς τους καναλαρχες.
Μεντα
Τελευταία σχόλια
17.08 | 07:05
Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;
17.08 | 07:03
Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;
08.08 | 07:53
Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο
12.06 | 18:10
Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες
Κοινοποίηση σελίδας