Αυγ. 27, 2017

Αυτη ειναι η τελικη προταση των καναλαρχων για τον ΕΔΟΕΑΠ

Ο πρόεδρος της ΕΙΤΗΣΕΕ και διευθύνων σύμβουλος του Star, μέτοχος επίσης στον ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Κυριακόπουλος φέρεται να είπε την τελευταία του λέξη για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Σε επιστολή που απέστειλε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ενώσεις, καταθέτει την τελική πρόταση των καναλαρχών για το αύριο του ΕΔΟΕΑΠ. Το blog φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα αυτή την πρόταση για να έχουν όλα τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ και οι δημοσιογράφοι πληροφόρηση για το πως εννοούν οι καναλάρχες το ταμείο περίθαλψης και επικούρισης. Λίγο χειρότερο από επαγγελματικό! Γιατί ο Π. Κυριακόπουλος εκτός από όλες τις άλλες απαιτήσεις του (με την προηγούμενη επιστολή του) ζητά πλέον 8% ασφάλιστρα για τους εργαζόμενους και 6% για τους εργοδότες. Και φυσικά περικοπές, συνδιοίκηση, ισχυρό βέτο εργοδοτών, αλλαγή Καταστατικού, φοροαπαλλαγές, κ.λ.π., κ.λ.π. Διαβάστε όλη την πρόταση παρακάτω:

πηγη##Mediatvnews

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας