Ιουν. 26, 2017

ΕΔΟΕΑΠ Τελευταια νεα

Συνάδελφοι ,δεν υπάρχει καμιά αξιόπιστη είδηση απόψε ,που να λέει ότι αύριο θα λάβουμε την πρώτη δόση του δανείου από τον ΕΦΚΑ ,οπότε θα πληρώσουμε αύριο πάλι τις επικουρικές συντάξεις. Οποιος ή όποιοι διαδίδουν κάτι τέτοιες φήμες είναι μοχθηροί άνθρωποι γιατί παίζουν με την αγωνία συναδέλφων μας - όλων- οι οποίοι περιμένουν , πως και πως μέσα σε τέτοια σκληρή κρίση να πληρώσουν χρέη ή απλά να ψωνίσουν τα αναγκαία για να ζήσουν. Απόψε οι φήμες με εξοργίζουν και θεωρώ " αλητεία" την πράξη αυτή. 
Ο ΕΔΟΕΑΠ να είστε σίγουροι πως κάνει τα πάντα για το δάνειο αυτό και υπάρχουν διαδικασίες. Όπως αύριο στην συνεδρίαση του ΔΣ , ελπίζουμε να έχουμε καλά νεότερα από τον ΕΦΚΑ για να υπογράψουν την δανειακή σύμβαση ο πρόεδρος του ΕΦΚΑ και ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ.
Μετά ακολουθεί το Ελεγκτικό και περιμένουμε... 
Εγώ που ψήφισα κατά αυτού του δανείου- δεν το ήθελα , γιατί μας το οφείλει αυτά τα χρήματα ο ΕΦΚΑ και η κυβέρνηση- σας ενημερώνω, ως οφείλω, με πραγματικές ειδήσεις. 
Κάντε λίγη υπομονή , γιατί όλα είναι πολύ δύσκολα. Αύριο μετά το ΔΣ πάλι θα σας ενημερώσουμε. Αλήθειες όμως όχι ψέματα όχι παραπλανητικές ειδήσεις! Καλό σας βράδυ!

πηγη## Ποπη Χριστοδουλιδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας