Ιουν. 20, 2017

Αρον - αρον την εκαναν ο " προεδρος " του ΕΔΟΕΑΠ και η Στεβια.

Διαμαρτυρία ασφαλισμένων στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. 

πρόεδρος και "γ.γ." ΕΔΟΕΑΠ ...απαξιούν

"Στα κάγκελα" βρίσκονται από το τέλος Μαΐου οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ μετά "το κόκκινο" που ανακοίνωσε στη γ.σ. της ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρός του, Νίκος Καρούτζος, ως αποτέλεσμα της κατάργησης του Αγγελιόσημου από την κυβέρνηση, μοναδικού πόρου του Οργανισμού.

Η Π. Χριστοδουλίδου ενημερώνει τους συγκεντρωμένους, 

μεταξύ των οποίων και η Αθ. Ραπίτου

Σήμερα στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ βρέθηκε σημαντική ομάδα μελών-μετόχων του, ως επί το πλείστον απλήρωτων συνταξιούχων, η οποία απαίτησε να παραστεί αντιπροσωπεία τους στη εν εξελίξει συνεδρίαση του δ.σ. Με τη γνωστή απαξιωτική συμπεριφορά του το προεδρείο δεν απαντούσε στο αίτημα και ως εκ τούτου, οι απόμαχοι των ΜΜΕ εισέβαλαν στην αίθουσα και με αυτό τον τρόπο ξεκαθάρισαν ότι απαιτούν την διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. (μετά και τη συγκέντρωση σχεδόν 1000 υπογραφών) και αναλυτική ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι του ΕΔΟΕΑΠ

Το μόνο που εισέπραξαν είναι ότι "οι διαβεβαιώσεις" που για μία ακόμη φορά είχαν από την κυβέρνηση για απεμπλοκή της είσπραξης της 1ης δόσης του δανείου από τον ΕΦΚΑ αποδείχθηκαν ...φρούδες, γιατί το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν μπορεί να παρακαμφθεί και ότι στις 2 το μεσημέρι είχαν ραντεβού με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Στη συνέχεια, η ομάδα των ασφαλισμένων που διαμαρτύρονταν συγκεντρώθηκαν στο αίθριο του ΕΔΟΕΑΠ και όταν ο ...πρόεδρος, Νίκος Καρούτζος, συνοδεία της ..."γενικής γραμματέως" απαξίωσαν να τους πλησιάσουν και να τους ενημερώσουν για το αίτημά τους, τους πλησίασαν αυτοί. 

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.
Λ.Θ.Π.

πηγη## TV- POLITICAL WATSHER

AΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας