Ιουν. 12, 2017

ΕΣΗΕΑ : Ποιος θα της βαλει το μαξιλαρι ?

Tα δίνει όλα
για την προεδρική καρέκλα

Παγίδα στο Σύριζα έστησε χθες η Αντωνιάδου για να πάρει προεδρική καρέκλα στην ΕΣΗΕΑ, εκτός αν έχει προηγηθεί κεντρική πολιτική συμφωνία, παρέα με την διαπλοκή. Πάντως έχει βγει στη γύρα για το μαξιλάρι.

Δεν δίστασε όμως να κάνει χθες και παιχνίδι στην πλάτη των εργαζόμενων στην «Αυγή», που μένουν μήνες απλήρωτοι και αποφάσισαν απεργία.

Αργά το βράδυ η κυρία, έδωσε εντολή στους δικούς της να σκίσουν το εξώδικο που είχε σταλεί στην εφημερίδα και η απεργία έγινε φάντασμα.
Μετά από καταγγελίες και διαμαρτυρίες μελών του ΔΣ υποχρεώθηκε όμως να στείλει πρόσκληση για την πραγματοποίηση ΔΣ με μοναδικό όμως θέμα της ημερήσιας διάταξης «συγκρότηση ΔΣ σε σώμα- εκλογή προεδρείου».

Φαίνεται όμως ότι είναι στοχευμένη η επιλογή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην «Αυγή», αφού συνεχίζει να μην βλέπει, όπως και σε προηγούμενες συνεδριάσεις του ΔΣ, τους απλήρωτους συναδέλφους και την εργοδοτική αυθαιρεσία σε άλλα ΜΜΕ , όπως ο «Ελ. Τύπος», η «Real news» κ.α.
Εξακολουθεί, όπως έκανε και τις παραμονές των εκλογών να κλείνει τα μάτια σε εφημερίδες που εκδίδονται χωρίς συντάκτες!.. και να συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για τον εργασιακό μεσαίωνα, που έχει στήσει το καινούργιο προεδρείο της ΕΙΗΕΑ.
Στον «ΠΗΓΑΣΟ» απλώς συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν ήδη αρχίσει.
Άλλοθι στην αυθαίρετη και αδικαιολόγητη στάση πληρωμών για παροχές, φάρμακα και συντάξεις από τον ΕΔΟΕΑΠ και το προεκλογικό παιχνίδι Καρούτζου – Αντωνιάδου σε βάρος του προηγούμενου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ , δίνει η σημερινή υπουργική απόφαση της Ε. Αχτσιόγλου για το περίφημο δάνειο στον ΕΔΟΕΑΠ.
Επειδή όμως η σύμβαση του ΕΔΟΕΑΠ με τον ΕΦΚΑ περνάει από ψιλό κόσκινο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ο Καρούτζος δήλωσε στα πρακτικά του ΔΣ, ότι η εκταμίευση των χρημάτων θα καθυστερήσει ενάμιση έως δύο μήνες, οι πέντε σωτήρες και όποιοι τους ψηφίσουν πρέπει να βγουν ανοιχτά και να πουν στον κλάδο:
-θα δώσουν τα λεφτά από τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ;
-Με τι εγγυήσεις και για πόσο χρόνο;
-Και μόλις τελειώσουν τα λεφτά -που φτάνουν μόνο για μερικούς μήνες- ποια είναι η επόμενη μέρα;
12/06/2017
πηγη##Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας