Ιουν. 12, 2017

Ξεφτιλιστηκαν στο Πρωτοδικειο τα τσιρακια της εργοδοσιας στο Β" Πειθαρχικο

Ακυρώθηκε η  κατάπτυστη απόφαση  για καταδίκη της Πόπης Χριστοδουλιδου

    Ξαναγράψαμε χθές για τα έργα και τις ημέρες  μελών του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού που έχουν  σαν αποστολή τους να προστατεύουν τους δημοσιογράφους –εργοδότες.

    Χαρακτηριστική  ΑΘΩΩΣΗ της «συναδέλφου» Αλίντας Καλοφωλιά, που σαν μέλος της εργοδότριας εταιρίας δεν πλήρωνε, ακόμη και για δύο χρόνια τους εργαζόμενους στην ΕΞΠΡΕΣ, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση.

    Όμως το θεάρεστο αυτό έργο τους δεν σταματάει εκεί. Θέλουν να πνίξουν και κάθε φωνή που  αντιστέκεται στις απαράδεκτες αυτές πρακτικές,  που ενθαρρύνουν τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας σε βάρος μας.

    Έτσι, με απίστευτο θράσος, καταδίκασαν την Πόπη Χριστοδουλίδου , με γελοιότητες για να σταματήσει να ενοχλεί..

  Η υπόθεση πήγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, που έφριξε με τα καραγκιοζιλίκια του Πειθαρχικού.

Το Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση δικαιώνοντας απόλυτα την Πόπη Χριστοδουλίδου. Μεταξύ άλλων στην απόφαση (αριθ.4487/2017)  τονίζεται ότι  το ΔΠΣ στην απόφασή του δεν αναφέρει «ποια  συγκεκριμένα ήταν  η συμπεριφορά της…για την οποία κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα…» .

Καταδίκη χωρίς αιτίες….

 Με την ίδια απόφαση και  το ίδιο γελοίο σκεπτικό  προσπάθησαν τα καλόπαιδα να ξωπετάξουν από το Πρωτοβάθμιο δύο ακόμη μέλη .

Τον Γιάννη Αποστολόπουλο και την Ελένη Ανδριανού και , που δεν είχαν τις ίδιες εργοδοτικές αντιλήψεις και συντάχθηκαν με τους  απλήρωτους συναδέλφους μας και εναντίον της Καλοφωλιά, η οποία στο Πρωτοβάθμιο τιμωρήθηκε με 18μηνη διαγραφή.  

Οι «κατηγορίες» εναντίον τους απορρίφθηκαν σχεδόν  ομόφωνα από το Ενιαίο Πειθαρχικό.       Στη συνεδρίαση του  Δευτεροβάθμιου που έβγαλε την απαράδεκτη απόφαση,   δεν είχε πάρει μέρος η πρόεδρος Ελένη Τράϊου καθώς είχε εξαιρεθεί, ενώ η  Μιμή Τουφεξή φρόντισε να απουσιάσει ως Πόντιος Πιλάτος.

Ποίοι  καταδίκασαν την  Χριστοδουλίδου και τα δύο άλλα μέλη του Πρωτοβάθμιου;                                                 Αυτοί που αθώωσαν την Καλοφωλιά.

 

              Γερακάρης, Τσίρος, Κοντογιαννίδης, Τρουπιώτης

                          Αυτοί ζητάνε τώρα και πάλι την ψήφο μας

     Τους προτείνει και ο Καρούτζος, που έπαιξε με θρασύτητα στο προεκλογικό παιχνίδι και χωρίς καμιά προειδοποίηση έκοψε  τις συντάξεις , κλείνοντας τον ΕΔΟΕΑΠ, σαν να ήταν το αμπελοχώραφο της μάνας του.

 

   Μην τυφλωνόμαστε από τα παραταξιακά, τα κομματικά, τις φιλίες και τα χατηράκια. Αυτοί για τα συμφέροντάκια τους νοιάζονται.

. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο εμείς ψηφίζουμε για τη δική μας προστασία και όχι  για τους εργοδότες που συνέχεια σφίγγουν το βρόχο στο λαιμό μας.

                              Τα λάθη μας πληρώνονται….

 

Αναποδος

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας