Ιουν. 10, 2017

Η Παπαδια ...αδειασε τη Γυπακη...

                                                Πεμπτη και καταιδρωμενη  

Φρένο στις μωροφιλοδοξίες της Γυπάκη για ηγετικούς ρόλους έβαλε το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η πρώην σύζυγος του Πάνου Σόμπολου (που ως δημόσια υπάλληλος δεν μπορεί να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ) βγήκε αγκομαχώντας στην πέμπτη θέση.

Μάλιστα η διαφορά της με τον επόμενο  Ανδρέα Κωνσταντάτο είναι μόλις πέντε ψήφοι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος θα ζητήσει επανακαταμέτρηση.

  Η Γυπάκη με τη στήριξη του πρώην συζύγου της και άλλοτε προέδρου της ΕΣΗΕΑ Σόμπολου, όπως έχουμε ξαναγράψει, περίμενε μια ισχυρή εκλογική παρουσία, αλλά ο κόσμος δεν αποδέχθηκε την αλαζονία της.  

Και βέβαια έστειλε το μήνυμα πως αν θελήσει να ξαναδοκιμάσει θα μείνει στα …αζήτητα. Ούτε και ο Σόμπολος θα μπορεί να τη  διασώσει, καθώς τα καμώματα με την πρώην σύζυγό του ,  τον έχουν αποδυναμώσει στα μάτια του κόσμου.

    Στο μεταξύ η παράταξη της Μαρίας Αντωνιάδου αντιμετωπίζει τους πρώτους τριγμούς από υποψήφιους που την κατηγορούν ότι δεν στήριξε την εκλογή τους.

Πρώτος ο Χριστόδουλος Αξελός για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει πως έπαιρνε χιλιάδες ευρώ από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ ως «αναξιοπαθών».

Δήλωσε , όπως συνηθίζει κάθε φορά, ότι αποχωρεί από το συνδικαλισμό (!!!) , αφού απογοητεύτηκε μένοντας συνεχώς στην «απέξω».

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας