Ιουν. 7, 2017

Τα εχωσε ο Στεφανης στον Π. Σομπολο : << Ειναι βρωμια αυτο που εκανες >>

                    Τάχωσε ο Στεφανής στο Σόμπολο

 Επιτέλους κάποιος έπρεπε να ξεμπροστιάσει  τον Πάνο Σόμπολο για τους πολλούς ακροβατισμούς στα συνδικαλιστικά της ΕΣΗΕΑ και τα πολλά δεινά που περνάει ο κλάδος με τις δικές του επιλογές .

Και ο Γιώργος Στεφανής δεν άντεξε τα τελευταία καμώματα του άλλοτε προέδρου της ΕΣΗΕΑ και ξέσπασε.

         Ο Πάνος Σόμπολος άφησε στα κρύα του λουτρού την παράταξη που για χρόνια τον στήριζε και τον έκανε πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ και στη συνέχεια πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ και έτρεξε πίσω από την πρώην σύζυγό του Αγγελική Γυπάκη, που ξαναβάζει πλώρη για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Είναι υποψήφια με την συριζοδεξιά παράταξη της Μαρίας Αντωνιάδου.

Ο Σόμπολος δεν εγκατέληψε μόνο την παράταξή του αλλά με κάθε τρόποπροσπαθούσε, χωρίς ντροπή και τσίπα, να την σαμποτάρει , ακόμη και πιέζοντας μέλη της ΕΣΗΕΑ να μην δεχθούν υποψηφιότητες.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και οι «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ανασυντάχτηκαν και με επικεφαλής τον Χρήστο Κυρίτση δίνουν δυναμικά τη μάχη των εκλογών.

Αποτελώντας και καταφύγιο για όσους προέρχονται από το χώρο της δεξιάς και αρνούνται να αποδεχτούν την ετερόκλητη  συριζοδεξιά συμμαχία Τρίμη –Αντωνιάδου – Κουμπιά-Γκανά.

Έτσι σήμερα όταν ο Πάνος Σόμπολος μπήκε στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, όπου βρίσκονταν πολλοί υποψήφιοι, προσπάθησε να αποφύγει το Γιώργο Στεφανή, χολωμένος επειδή εκείνος έχει καταγγείλει το ασυμβίβαστο της Γυπάκη που είναι δημόσια υπάλληλος.

Όμως ο Στεφανής δεν του χαρίστηκε και απευθυνόμενος προς τον Σόμπολο του φώναξε «είναι βρωμιά αυτό που έκανες σε βάρος της παράταξης » και άλλα ανάλογα.

Επικράτησε ένταση αλλά τελικά με παρέμβαση τρίτων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ ο Σόμπολος, άνοιξε γρήγορα το ασανσέρ και εξαφανίστηκε.

Μέσα στην αγανάκτηση  για την προδοσία και την αχαριστία στην παράταξη και τους ανθρώπους της που τον ανέδειξαν.

Για χάρη της Γυπάκη ούτε ιερό ούτε όσιο ο κυρ Πάνος.

    Βέβαια το έργο θα έχει και συνέχεια.

Η Γυπάκη από χαρακτήρα και ασυγκράτητη μωροφιλοδοξία θέλει να γίνει «βεζύρης στη θέση του βεζύρη».

Και σέρνοντας πίσω της το Σόμπολο, πιστεύει ότι με την υποστήριξή του θα αποκαθηλώσει την Παπαδιά.

Άλλωστε ο πρώην σύζυγός της έχει απωθημένα για την Αντωνιάδου, που στο παρελθόν τον είχε εγκαταλείψει  κάνοντας κολλεγιά με τον Τρίμη, που με την ψήφο της βγήκε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

  Αναμένουμε τις εξελίξεις….

Αναποδος

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας