Ιουν. 1, 2017

Ζηταει και τα ρεστα ... Απειλες κατα του Πειθαρχικου απο τον Μιχαλη Κεφαλογιαννη

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι .

Δεν φτάνει

που για μια ακόμη φορά ποδοπατάει τις αποφάσεις των Πειθαρχικών της ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, εξαπολύει και απειλές κατά των μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Και τούτο επειδή τον τιμώρησαν, καθώς παραβίασε για δεύτερη φορά τη δεοντολογία διαφημίζοντας κάρτα υγείας.  

 Ο δημοσιογραφικός κώδικας απαγορεύει τη διαφήμιση στους δημοσιογράφους αλλά ο Κεφαλογιάννης …τον έχει γραμμένο.

Όλα τα μέλη του Πειθαρχικού ψήφισαν την καταδίκη του και ως προς την ποινή τρία μέλη ψήφισαν 12 μήνες προσωρινή διαγραφή και τα άλλα δύο 6 μήνες.

Και για τη διάλυση των εντυπώσεων από τη συχνή εμφάνιση του Κεφαλογιάννη ως διαφημιστή της κάρτας υγείας, το Πειθαρχικό αποφάσισε την ανάρτηση της απόφασης στο site της ΕΣΗΕΑ, όπως και για άλλους γίνεται σε περιπτώσεις που προβλέπει ο Κανονισμός.

   Και τώρα ο κυρ Μιχάλης ζητάει με δημόσια επιστολή του τα ρέστα από το Συμβούλιο,, επειδή όπως λέει μετά την απόφαση του Πειθαρχικού  η ΕΡΤ του διέκοψε την εκπομπή που είχε στο κρατικό κανάλι.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά και αν ακόμη αληθεύει ο ισχυρισμός του την ευθύνη δεν έχει το Πειθαρχικό, αλλά ο ίδιος που γράφει στα…παπούτσια του όσα ο Κώδικας ορίζει για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ.  

Δηλαδή θα έπρεπε το Πειθαρχικό να τον αθωώσει, αντίθετα από ότι κάνει σε άλλους ;Ας μην πουλάει  λοιπόν «τρέλλα».

Ο κυρ Μιχάλης, της γνωστής ισχυρής οικογένειας, με αυταρχισμό και υπεροψία δεν σηκώνει τέτοιες αποφάσεις… Θέλει και την πίττα ακέραιη και το σκύλο χορτάτο.

Και να μένει στην ΕΣΗΕΑ και να ποδοπατάει του κανόνες της που απαγορεύουν τη διαφήμιση.

 Το θέμα βέβαια δεν είναι γιατί του έκοψε η ΕΡΤ την εκπομπή (παρότι δεν επιβεβαιώνεται), αλλά γιατί τον προσέλαβαν εκεί, αφού ο κ.Μιχαλάκης με τις πολλές προσβάσεις έχει ήδη άλλη θέση στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αλλά δε του φτάνουν αυτά θέλει και το παντεσπάνι, να τα παίρνει χοντρά και από τις διαφημίσεις.

     Όμως δεν μπορεί άλλοι να έχουν δύο και περισσότερες θέσεις στο δημόσιο και άλλοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Αυτό έλεγε άλλοτε και ο ΣΥΡΙΖΑ,

αλλά τώρα  έπαθε αμνησία, όπως και για  πολλά άλλα…..

 Έτσι τώρα ο Κεφαλογιάννης , με τη γνωστή θρασύτητα, προσπαθεί να τρομάξει το Πειθαρχικό με τη μέθοδο του διασυρμού στους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.

Και αξιώνει να μείνει ο ίδιος στο απυρόβλητο, «καθώς άλλαξαν οι εποχές» όπως λέει και πρέπει λόγω κρίσης να κάνουν ελεύθερα διαφημίσεις οι δημοσιογράφοι.

Όμως τις διαφημίσεις δεν τις κάνουν οι πεινασμένοι και άνεργοι αλλά οι διπλοτριπλοθεσίτες, όπως η αφεντιά του και οι τηλεοπτικοί αστέρες  με τα χρυσά μεροκάματα.

 Θέλει να παίζει σε διπλό ταμπλό και διαφημιστής και  δημοσιογράφος για να τα κονομάει από παντού.. Αλλά ή παπάς –παπάς ή ζευγάς-ζευγάς κυρ Μιχάλη.

Και μην πλασάρεις το κουτόχορτο στον κόσμο.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας