Μαϊ. 26, 2017

Πως αρμεγε το Ταμειο της ΕΣΗΕΑ ο Χρ. Αξελος

                             Ο φτωχουλης με τις λιμουζινες 

Το να παριστάνεις τον αναξιοπαθούντα  τσεπώνοντας κάποιες χιλιάδες ευρώ ως «έκτακτη ενίσχυση» από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ και από την άλλη να κυκλοφορείς με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, μόνο ο Χριστόδουλος Αξελός, δημοσιογράφος και «συνδικαλιστής» θα μπορούσε να το κάνει. Αυτός που πάντα είναι υποψήφιος  σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ, αλλά ποτέ δεν εκλέγεται, καθώς ο χώρος της δεξιάς, στον οποίο περιφέρεται, έχει αρκετούς ανθρώπους με κρίση, που δεν μασάνε με τα καμώματα του Αξελού.

  Από παλιά η ΕΣΗΕΑ έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό «αλληλοβοήθειας» για δημοσιογράφους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση (ανεργία, επίσχεση εργασίας κ.λ.π.). Το λογαριασμό αυτό έβαλε λοιπόν στο μάτι ο κ.Αξελός, άνθρωπος της επίδειξης που αρέσκεται να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα, με τα οποία για να έχει προσβάσεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, μεταφέρει τους εκάστοτε δεξιούς προέδρους της Ένωσης ως αυτόκλητος οδηγός τους (Σόμπολος, Αντωνιάδου κ.λ.π. Και αυτοί, χωρίς ίχνος σοβαρότητας εντυπωσιάζονται από τις λιμουζίνες και κολακεύονται να πηγαινοέρχονται με τον Αξελό !!!. Όμως ο κ.Χριστόδουλος έχει τα δικά του σχέδια και τίποτα δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Άλλωστε καλές είναι οι πολυτέλειες αλλά έχουν και  κόστος.

Η λιμουζίνα (LEXUS) του  «αναξιοπαθούντος» Αξελού, που συνήθως την παρκάρει παράνομα και προκλητικά  στο πεζοδρόμιο μπροστά στην ΕΣΗΕΑ. Για να βλέπουν και τα «κορόϊδα» που ενισχύουν το φτωχούλη του Θεού.

 

  Έτσι απευθύνθηκε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, όπου είχε τις κατάλληλες αβάντες, εμφανιζόμενος σαν «αναξιοπαθών», ζητώντας «έκτακτη οικονομική ενίσχυση» από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας. Ούτε άνεργος είναι βέβαια ούτε άλλη δικαιολογία υπάρχει. Όμως στην Ελλάδα, όλα γίνονται. Έτσι τα φιλαράκια του στο ΔΣ , χωρίς καμιά συναίσθηση ευθύνης,  ενίσχυαν οικονομικά τον αναξιοπαθούντα Αξελό παίρνοντας χρήματα από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας , που προορίζονταν για τους δημοσιογράφους της ανεργίας και της πείνας.

   Η ιστορία είχε αρχίσει από παλαιότερα, με το μικροποσό των 50.00 δρχ. Αλλά εμείς θα δούμε τι γινόταν από το 2.000 και ύστερα , με βάση τα στοιχεία για ορισμένες δοσοληψίες.

Έτσι τον Οκτώβριο του 2.000 ο Αξελός πήρε οικονομική ενίσχυση, δηλαδή του χάρισαν, από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ  500.000 δρχ (1.467,35 ευρώ).   Ένα χρόνο αργότερα , Σεπτέμβριος 2001, έδωσαν στον Αξελό  άλλες 500.000 δρχ. (1.467,35 ευρώ) ως δήθεν «δάνειο», δανεικά και αγύριστα, όπως γίνεται.

 

 «Καλόμαθε η γριά στα σύκα» και το 2007  ο Αξελός κάνει αίτηση (την έχουμε στη διάθεσή μας) να του δώσουν-χαρίσουν από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ άλλες 6.000 ευρώ «γιατί δυσκολεύεται να πληρώσει το δάνειο για το σπίτι του» και πρέπει να του το πληρώσουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ , καθώς ο ίδιος πρέπει να αλλάξει και λιμουζίνα.!!!  Ξέσπασαν όμως  διαμαρτυρίες από ορισμένους «αντιδραστικούς» (Τσαλαπάτης, Νταουντάκη κ.λ.π.) που οδήγησαν το αίτημα Αξελού στις καλένδες.

Ο Αξελός όμως δεν το έβαλε κάτω και το Μάρτιο του 2008 τσεπώνει άλλα 1.000 ευρώ , ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση (δωρεά) από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας των αναξιοπαθούντων. «Βοήθα με φτώχεια να μη σου μοιάσω» που λέει ο κοσμάκης .

    Το όνομα του Αξελού φιγουράρει στις επίσημες καταστάσεις της ΕΣΗΕΑ    

 

Το ερώτημα είναι από πού έχει  δικαίωμα το ΔΣ να δίνει στους διάφορους «Αξελούς» από τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ που προορίζονται για δημοσιογράφους που πραγματικά  έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Μήπως κάποιος εισαγγελέας πρέπει να το ξεκαθαρίσει;

 Εκλογές εν όψει στην ΕΣΗΕΑ. . Ο Αξελός ξανακατεβαίνει και τώρα υποψήφιος για μέλος του ΔΣ με την παράταξη της Συριζο-δεξιάς συμμαχίας Τρίμη-Αντωνιάδου,-Γκανά. Να του δώσουν και τη θέση του ταμία, ώστε να τα παίρνει απ ευθείας από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ. Ο Αξελός….. αυτός θα μας σώσει!!!!!!

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας