Μαϊ. 17, 2017

Οταν ο Χατζηνικολαου εχει τα ...... νευρα του << μαστιγωνει τους σκλαβους >>


Σε μια σύγχρονη γαλέρα  με αλυσοδεμένους  σκλάβους  και άγριο μαστίγωμα  έχει μετατρέψει  ο  γνωστός παρουσιαστής αλλά  και   σκληρός    εργοδότης  τους εργαζόμενους  στην Real News. Προφανώς ο κ. Χατζηνικολάου  εξαιτίας της πτώσης της κυκλοφορίας των εφημερίδων του αλλά  της  δήθεν οικονομικής κρίσης  από την οποία λέει ότι πάσχει ξεσπά σε απλούς εργαζόμενους .
Πρόσφατο παράδειγμα το άγριο κυνήγι  που έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν μια βδομάδα σε βάρος ενός νέου δημοσιογράφου  που εργάζεται στον όμιλό του σαν διορθωτής .
Το μεγάλο αμάρτημα  του  συναδέλφου  Κώστα  Κ.  είναι ότι ο τελευταίος  αφού διόρθωσε  μια σελίδα δεν άλλαξε ένα τίτλο  ο οποίος  δεν άρεσε καθόλου στο << Μεγάλο αφεντικό >>.

Και από πότε  κ. Χατζηνικολάου ο διορθωτής  είναι υπεύθυνος στην αλλαγή των τίτλων σε μια εφημερίδα και γενικά στον έντυπο τύπο ?
Από τη στιγμή εκείνη ο  διορθωτής  Κώστας Κ.  ζεί ένα μεγάλο μαρτύριο  πεταμένος  παράνομα  από τον Χατζηνικολάου και την παρέα του  έξω από τη δουλειά του .
Το πλέον ελεινό  στην υπόθεση του συναδέλφου Κώστα Κ.  είναι ότι  όλη η υποτιθέμενη ιεραρχία της εφημερίδας του Χατζηνικολάου  γνωρίζει πολύ καλά ότι ο διορθωτής  δεν έχει καμμία ευθύνη για το λάθος αλλά επειδή  ο <<  Μεγάλος  Παρουσιαστής >>  έχει  όπως λέει  ο ίδιος τα << νεύρα >> του δεν τολμά κανένα από τα τσιράκια του  να του μιλήσει για να λήξει η υπόθεση .
Ο  επικεφαλής της διόρθωσης των εντύπων  του Χατζηνικολάου  κάνει την πάπια  οι διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντακτες γλύφουν  κανονικά το << Μεγάλο  Αφεντικό >> τους ενώ ο  θλιβερος εκπρόσωπος των εργαζόμενων στην εφημερίδα Real News  κ.  Γιάννης Χαλαβαζής   ούτε κάν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ώς όφειλε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  για το μαρτύριο του συναδέλφου .
Ο  συνάδελφος Κώστας  Κ.  τις τελευταίες μέρες περνά ένα μαρτύριο μια που τον πέταξαν έξω από τη δουλειά του, χάνει μεροκάματα  και κυρίως  κανείς δεν ασχολείται με το πρόβλημά του .
Θα περίμενε  κανείς ότι το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  θα έριχνε μια ωραία απεργία στον όμιλο του  Χατζηνικολάου  για να σφίξουν λίγο  οι  .....πρωκτοί  και να σταματήσει το μαρτύριο του νέου συνάδελφου αλλά  μέχρι τώρα με εξαίρεση  μεμονομένες κινήσεις  δεν έγινε τίποτα ???? .

Ετσι  το Μεγάλο Αφεντικό  λέει τις ειδήσεις  στον Αντένα  και είναι ο τιμητής των πάντων  ενώ  στο μαγαζάκι του  οργιάζει ο φόβος και η απληρωσιά  μια που χρωστά αρκετούς μήνες στους εργαζόμενους .

Και να ήταν μόνο αυτό .

  Στον όμιλο του  Χατζηνικολάου  από πέρσυ το καλοκαίρι  επιβλήθηκαν αναδρομικές  μειώσεις  στους μισθούς και στα μεροκάματα  των εργαζόμενων  και δεν άνοιξε μύτη .

Σωστά διαβάσατε .

Αναδρομικές μειώσεις  .

Να έλεγε κάποιος  για αναδρομικές αυξήσεις  θα ήταν το φυσιολογικό .

Εδώ έχουμε όμως  το αποκορύφωμα της  ελεινότητας  και της προσβολής της αξιοπρέπειας των συναδέλφων .

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ  ΜΕΙΩΣΕΙΣ σε μισθούς .

Κάτι ήξερε για τον Χατζηνικολάου  που έγινε και πρόεδρος της Ενωσης ιδιοκτητών  των εφημερίδων, το φιλαράκι του ο Φώτης Μπόμπολας  που τον ... κάρφωσε στο Δ.Σ.  της ΕΣΗΕΑ  όταν ο τελευταίος  με προκλητικότητα ζήτησε .....ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ  ΕΙΡΗΝΗ   για να πουλήσει κοψοχρονής  τον ΠΗΓΑΣΟ στον Ιβαν  τον τρομερό .
Είπε λοιπόν επί λέξη  στα μέλη του  Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ο  Μπόμπολας  για τον Χατζηνικολάου ¨. 

< Του δίνω το  φιλί της ζωής  για να μην κλείσει .Εχω στα χέρια μου  σφραγισμένες επιταγές  στην Ιριδα συνολικού ποσού  700.000  ευρώ . Τον αφήνω να τυπώνει τζάμπα .>

Μεγάλε Μπόμπολα .

Εύγε για τη βοήθεια που δίνεις στον ..... πρόεδρό  και φίλο σου.

Είπαμε Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει .

Είναι γνωστά τα  εκδοτικά μαχαιρώματα  μεταξύ των μεγαλοεκδοτών  αλλά  εδώ η υπόθεση  έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Τι θα κάνει  το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ? 

Θα εξακολουθεί να ανέχεται  τις  απολύσεις και τους  προπιλακισμούς  σε βάρος των εργαζόμενων  στον Ομιλο του << Μεγάλου  Αφεντικού >>  στο Μαρούσι ? 

Τι θα κάνει με τον φουκαρά τον συνάδελφο  τον Κώστα Κ.  που  έρχεται και ξανάρχεται στο σωματείο του χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα ? 

Μια απεργία δεν βλάπτει .

Εκει στην ΕΣΗΕΑ ......... Ακουει κανεις  ? ? ? ?


Πιρανχας

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας