Μαϊ. 13, 2017

Ειναι η ωρα του μαυρου για τα τσιρακια της διαπλοκης

«Να τους πικράνετε

κερνάει η ‘Αντζυ…»
Με 10 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε στον ΕΔΟΕΑΠ το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, από παλιές οφειλές αγγελιοσήμου μέχρι τα τέλη του 2016, παραμένει ανοιχτός ο οργανισμός.
Πρόκειται για λεφτά που δεν θα τα γυρίσει πίσω επειδή είναι από αυτά που μας χρωστάνε. Και δεν θα πληρώσει και τόκους.
 Εκκρεμούν όμως ακόμη οφειλές εκατομμυρίων από διαφημιστικές εταιρίες, γραφεία ισολογισμών , εργοδότες και ΔΕΚΟ τις οποίες αφήνει  ανείσπρακτες η πλειοψηφία στη διοίκηση του ταμείου.

  Παίρνει στο άψε σβήσε τα πρώτα δυόμιση εκατομμύρια δάνειο, δίχως να ξέρει καλά - καλά το επιτόκιο,  για να το γυρίσει μαζί με τα ρέστα μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θέλει να χώσει βαθειά τον ΕΔΟΕΑΠ  στο κόκκινο.
   Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση  της η  Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ), ενώ το γεγονός επισημαίνεται και στην έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, που αναφέρει σχετικά:
  Τα ποσά αυτά που εξασφάλισε η ΕΣΗΕΑ στα τέλη του 2016, «προέκυψαν μετά από πρωτοβουλία, όπως μας δηλώθηκε, και έρευνα του Δ.Σ. Κατοχυρώθηκαν στη συνέχεια με νομοθετική ρύθμιση που υποχρεώθηκε να κάνει το Υπουργείο Εργασίας και την υπογραφή σχετικής υπουργικής απόφασης (60973/3381/28-12-2016), ύστερα από απαίτηση του Δ.Σ. της Ένωσης.
  Με την ίδια απόφαση μεταφέρθηκε στον ΕΔΟΕΑΠ ποσό 7.611.000,00 ευρώ. Με τη χρηματοδότηση αυτή, που συμπληρώνει προηγούμενη μεταφορά περίπου 3 εκατ. ευρώ του 2016, από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, συνεχίζεται μέχρι σήμερα η λειτουργία του Οργανισμού..».
Οι εκλογές λοιπόν στην ΕΣΗΕΑ  7 και 8  Ιουνίου 2017, αποδεικνύονται οι πιο κρίσιμες, επειδή είναι και για τον ΕΔΟΕΑΠ, για τις παροχές, τις συντάξεις και τους ανέργους μας.

   Δεν πειράζει που θα τους πικράνετε. Τους έχει εξασφαλίσει μπακλαβαδάκια, από το ζαχαροπλαστείο της, η ΄Αντζυ…
Μπορεί να δηλώνει άνεργη αλλά έχει μαγαζί γωνία στο Χαλάνδρι.

                                                                                  
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας