Μαρ. 29, 2017

ΕΤΙΤΑ : Παρασταση διαμαρτυριας για τους εργαζομενους του MEGA

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017                                                                                          Αρ. Πρωτ: 2399

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,

 

Οι εργαζόμενοι του MEGA κλείνουν 9 μήνες απλήρωτοι.  Παραμένουν όμηροι των ιδιοκτητών του σταθμού που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του το κανάλι.  ΄Ενα κανάλι που συνεχίζει να είναι στον αέρα λόγω των εργαζομένων του σταθμού που παρά την οικονομική αλλά και την ψυχική τους εξάντληση προστατεύουν τις δουλειές τους και συνεχίζουν να ελπίζουν.  Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

 

Οι εργαζόμενοι του σταθμού μαζί με τις Ενώσεις τους, ξεκινούν νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και την επαναφορά του σταθμού στην κανονικότητα.  Απαιτούμε από τους μετόχους του ΜΕGA την άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα επιφέρει το ξεμπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών.

 

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε όλους σε παράσταση διαμαρτυρίας:

την Πέμπτη 30/3 στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του ΠΗΓΑΣΟΥ (Μπενάκη 5, Χαλάνδρι) και

την Παρασκευή 31/3 στις 12:00 έξω από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (Ηρ. Αττικού 12Α, Μαρούσι).

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Υ.Γ.) 

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παραστάσεις διαμαρτυρίας και στους υπόλοιπους συνυπεύθυνους αυτής της κατάστασης (Κυβέρνηση και Τράπεζες).

 


ΑΝΑΠΟΔΑ

 

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας