Μαρ. 22, 2017

Πωλειται το Alter , αυριο .... η αποφαση

Πέντε χρόνια μετά την πτώχευση του Alter και έξι χρόνια από την εξαφάνιση του από τον τηλεοπτικό αέρα, ο σύνδικος της πτώχευσης καλεί σε γενική συνέλευση του πιστωτές αύριο Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 12.00 το μεσημέρι, η γενική συνέλευση των πιστωτών. Όπως λέει η πρόκληση του σύνδικου για “ να αποφασίσουν με βάση το άρθρο 84 του Πτωχευτικού Κώδικα περί του τρόπου εξακολουθήσεως των εργασιών της πτώχευσης”.

Με άλλα λόγια αύριο μπορεί να ανακοινωθεί είτε η λίστα των πλειστηριασμών, τι και με πόσα βγαίνουν στο σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία του Alter, είτε ότι βρέθηκε “επενδυτής” για το Alter!

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια και ενώ η εταιρεία “Ελεύθερη Τηλεόραση” δεν έχει βάλει ακόμη λουκέτο, οι πιστωτές θα πρέπει να ενημερωθούν για τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Τους οποίους γνωρίζει ο σύνδικος…

Υπάρχει όμως περιουσία του Alter; Και μπορεί να υπάρξει ενδαφερόμενος επενδυτής; Το βέβαιο είναι ότι οι εργαζόμενοι που είναι πιστωτές καθότι απλήρωτοι και χωρίς αποζημιώσεις, αναμένουν με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις του Σύνδικου πτώχευσης. Το Alter είναι βέβαιο ότι διαθέτει (ακόμη) ενδιαφέροντα περιουσιακά στοιχεία. Όπως π.χ το πλούσιο αρχείο των τηλεοπτικών ειδήσεων και φυσικά ο τηλεοπτικός εξοπλισμός του. Όσα δηλαδή δεν κλάπησαν το προηγούμενο διάστημα που έγιναν  αρκετές διαρρήξεις στο κτίριο του Alter.

πηγη## Mediatvnews

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας