Μαρ. 6, 2017

ΕΡΤ : Και " πολιτικες διωξεις" γιατι καποιος "τολμησε" εκτος αερα να αντιπαρατεθει στον Π.Καρβουνη

Κυριε Τσακνη εχετε να πειτε κατι ?

Με τέτοια ΕΡΤ, κρατική τηλεόραση μέχρι το μεδούλι της, ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι διώξεις …πολιτικών φρονημάτων! Διοικητικά καταγγέλθηκε υπάλληλος της ΕΡΤ 3 επειδή “τόλμησε” να αντιπαρατεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα με τον “αξιότιμο” για την ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση, υπάλληλο της Ε.Ε, επικεφαλής της Ε.Ε στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη. Σε κάποιους στη διοίκηση της ΕΡΤ 3 δεν άρεσε που ένας υπάλληλος τους τόλμησε να πεί-εκτός αέρα ξαναλέμε- στον Π. Καρβούνη πως αυτά που έλεγε ήταν γελοιότητες. Γιατί ο κ. Καρβούνης χωρίς κανέναν αντίλογο προέτρεπε on air τους πολίτες να μην λένε τους δανειστές τοκογλύφους και άλλα τέτοια. Ο υπάλληλος κατηγορείται, όπως βλέπετε και στη φωτο του κατηγορητηρίου, να υψώσει τη φωνή του(!) στον επικεφαλής της Ε.Ε. Κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για την ΕΡΤ βάση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού! Μάλιστα, έτσι. Ο Γενικός Κανονισμός προσωπικού χρησιμοποιείται για πολιτικές διώξεις, θυμίζοντας πλέον άλλες εποχές!

Λέει η πειθαρχική αναφορά εναντίον του υπαλλήλου:

<<Η μή τήρηση των κανόνων και των οδηγιών της εταιρείας σε συνδυασμό>> με τις διατάξεις ότι<<Οι εργαζόμενοι οφείλου να συμπεριφέρονται προς κάθε Προϊστάμενο, υφιστάμενο>>…<<ευρεπώς και γενικώς κατά τρόπο που δεν θα προσβάλλει την επιχειρηματική και κοινωνκή εικόνα και φήμη της ΕΡΤ Α.Ε>>.

Δηλαδή κατά το κατηγορητήριο της διοίκησης της ΕΡΤ, ο υπάλληλος της ΕΡΤ που απλώς εξέφρασε σε υψηλούς τόνους την αντίδραση του ενάντια στην μνημονιακή πολιτική. Δηλαδή ο εργαζόμενος το μόνο που έκανε είναι έντονη κριτική για την πολιτική των μνημονίων και όχι φυσικά προσωπική επίθεση στον κ. Καρβούνη.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η άποψη του ιδίου του Π. Καρβούνη για την ενέργεια της διοίκησης της ΕΡΤ να οργανώσει πειθαρχική δίωξη, επί της ουσίας πολιτική δίωξη εναντίον του εργαζόμενου τη ΕΡΤ. Καλό θα ήταν όμως να πάρει άμεσα θέση το ΔΣ της εταιρείας, ο Διονύσης ΥΤΤσακνής που έχει δείξει την ευθιξία του και ο μέτοχος της κρατικής εταιρείας.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταγραφούν ως συνένοχοι της πρώτης πολιτικής δίωξης στην ΕΡΤ σε εποχή μνημονίων!

πηγη## Mediatvnews

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας