Μαρ. 3, 2017

Νικη των εργαζομενων . Κυκλοφορουν παλι <<το ΒΗΜΑ >>και <<τα ΝΕΑ>>

Στο κενό έπεσε σήμερα η επιδίωξη των Τραπεζών και άλλων κύκλων να κλείσουν πάλι «Το Βήμα», «Τα Νέα», τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες και το «ΒΗΜΑ FM».

Το Δικαστήριο, που εξετάζει το αίτημα των Τραπεζών για εγκατάσταση ειδικού εκκαθαριστή στο ΔΟΛ, αποδέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων της ΕΣΗΕΑ και των άλλων Ενώσεων (ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΕΡ) για συνέχιση της έκδοσης των ιστορικών εφημερίδων, των περιοδικών, της λειτουργίας των ιστοσελίδων και του ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά με προϋπόθεση την ταυτόχρονη καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων.

Με την απόφαση αυτή υποστηρίζεται το δίκαιο των αιτημάτων των εργαζομένων στο ΔΟΛ, που επί μήνες κρατούν, με δική τους απόφαση απλήρωτοι για επτάμιση μήνες, ανοιχτές τις εφημερίδες και τα υπόλοιπα Μέσα του Ομίλου.

Ταυτόχρονα, όμως, με τη σημερινή απόφαση η Πρόεδρος του Δικαστηρίου διαφυλάττει την πολυφωνία, για τις δημοσιογραφικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των δημοσιογράφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας