Φεβ. 10, 2017

Δημοτικη Αρχη Χιου : Μπλοκο στους δημοσιογραφους που << ενοχλουν>>

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει για μια ακόμη φορά ότι εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής της Χίου στοχοποιεί την διαδικτυακή εφημερίδα «astraparis.gr» και τον διευθυντή της – μέλος της ΕΣΗΕΑ συνάδελφο, Γιάννη Στεβή.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Χίου Γιώργος Παπαδόπουλος απέκλεισε αυθαίρετα την διαδικτυακή εφημερίδα «astraparis.gr», από την ενημέρωση και δεν απέστειλε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Χίου για ζητήματα της αρμοδιότητος του στον τομέα της Πρόνοιας.

Η ίδια απαράδεκτη και αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά είχε επαναληφθεί και πριν από 20 μέρες. O Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος αν και ενημερώθηκε εγκαίρως για όλα αυτά δεν έχει μέχρι στιγμής λάβει θέση.

Έτσι, το μπλόκο στην ενημέρωση, που θέλουν να επιβάλλουν παράγοντες του Δήμου σε δημοσιογράφους, που ενοχλούν με την κριτική τους, δυστυχώς, συνεχίζεται.

Με τον τρόπο αυτό, όμως, παραβιάζονται, από μέρους της Δημοτικής Αρχής της Χίου, βασικοί κανόνες δεοντολογίας και κυρίως το δικαίωμα των δημοσιογράφων για ελεύθερη πρόσβαση στις πηγές των ειδήσεων.

Τώρα, οι πολίτες της Χίου έχουν τον λόγο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας