Φεβ. 5, 2017

Λουκετο στην ΕΡΤ ζηταει ο δημιουργος του Limperal.gr

Λουκέτο στην ΕΡΤ ζητάει ο Θανάσης Μαυρίδης, δημιουργός του  www.liberal.gr  του site που θέλει να εμφανίζεται ότι συσπειρώνει τις θέσεις των φιλελευθέρων. “H ΕΡΤ της Γιάμαλη πρέπει να κλείσει” , γράφει δίνοντας νέα όρια στο περιεχόμενο του φιλελευθερισμού, ως προς την ελευθερία της έκφρασης.

Ο δημοσιογράφος επικαλείται αρνητική κριτική της δημοσιογράφου  Αναστασίας Γιάμαλη προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ζητάει το κλείσιμο της ΕΡΤ για μία ακόμη φορά.  

Κάνει λόγο για “κόκκινη ΕΡΤ” που έχει “αποτύχει οικτρά” και δηλώνει πως είχε αντιταχθεί με το λουκέτο από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά κάνει λάθος στο έτος του κλεισίματος, καθώς το προσδιορίζει το 2014, αντί για τις 11 Ιουνίου του 2013.

Διατυπώνει θέσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς ισχυρίζεται πως “η ΕΡΤ Δαπανά κάθε χρόνο όσα προσδοκούν να πάρουν από την διαφημιστική πίτα όλα τα ιδιωτικά κανάλια μαζί και αναπαράγει την χυδαιότητα της κάθε Γιάμαλη”, συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια. Η ΕΡΤ είναι μια πλεονασματική εταιρεία με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και ορχήστρα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους αντίστοιχους ομίλους που έχουν παρουσία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Θυμίζουμε πως και ο σημερινός προέδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτώμενος από το Νίκο Χατζηνικολάου στον “ενικό” (Star)  είχε υποστηρίξει και εκ των υστέρων, τη θέση του Αντώνη Σαμαρά για το μαύρο στην ΕΡΤ

πηγη## Τυπολογιες

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας