Ιαν. 30, 2017

ΕΡΤ : Τσακνης για Καλλιανο : Τον επιασαν οι <<επαναστατες>> η τρεχει ακομα ?

 

«Οι αστειότητες έχουν ένα όριο. Διαφορετικά, καταντούν γελοιότητες»

Απάντηση στις κατηγορίες του Γ. Καλλιάνου έδωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Δ. Τσακνής. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ σημειώνει ότι ο κ. Καλλιάνος όφειλε να καταγγείλει τότε ως όφειλε τα περιστατικά που τώρα, ενάμιση χρόνο μετά «αποκάλυψε».

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να κατανοήσω την αγωνία του κυρίου Καλλιάνου στην προσπάθειά του να αντλήσει ψηφοφόρους στη νέα του εκλογική στέγη, αν:

1ον Δεν κατέφευγε σε ψεύδη και

2ον. Δεν χρησιμοποιούσε ως όχημα για την ψευδολογία του, την ΕΡΤ.

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα:

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προέδρου της εταιρείας (Μάιος του 2015), με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της σύμβασής του, δηλαδή στις 31/7 του ιδίου έτους.

Καμία αναφορά δεν έκανε για δυσμενές κλίμα σε βάρος του (πολλώ δε μάλλον για bulling και κυνηγητό στα σκαλιά και στους διαδρόμους). Είναι φανερό πως κάποιος από τους δυο μας δεν θυμάται καλά και σίγουρα αυτός δεν είμαι εγώ. Άλλωστε, υπάρχουν μάρτυρες των συναντήσεών μας.

Αλήθεια, γιατί κάποιος να επιθυμεί διακαώς, να παραμείνει σε μια εταιρεία, όταν απειλείται διαρκώς με λιντσάρισμα και δεν μπορεί καν να κυκλοφορήσει στους χώρους της; Γιατί δεν κατήγγειλε τότε - ως όφειλε - στον πρόεδρο της εταιρείας, αυτά τα περιστατικά, παρά επέλεξε ενάμιση χρόνο μετά, να κάνει αυτές τις «αποκαλύψεις»; Και δεν μας λέει τελικά, τον έπιασαν οι... «επαναστάτες» όπως ισχυρίζεται, ή τρέχει ακόμα;

Όσο για τους ικανούς και τους «ανίκανους» που τάχα κατέλαβαν θέσεις ευθύνης, θα μπορούσε ο καθένας να έχει γνώμη, εκτός φυσικά από κάποιους γραφικούς πολιτικούς συκοφάντες.

Θα μπορούσα να σας εκθέσω περισσότερο κύριε Καλλιάνε. Δεν το κάνω, επειδή ξέρω πως πάση θυσία, αυτό ακριβώς επιδιώκετε: δημοσιότητα. Εν τέλει, αναρωτιέμαι: Μήπως κάποιοι σας πληροφόρησαν πως πλησιάζουν εκλογές και πρέπει να τρέξετε (να πάλι το τρέξιμο) προς άγραν ψήφων;

Ας είναι!

Οι αστειότητες έχουν ένα όριο. Διαφορετικά, καταντούν γελοιότητες.

Τελεία και παύλα!» καταλήγει η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΡΤ. Σημειώνεται πως ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, σε τηλεοπτική εκπομπή είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων, πως στην ΕΡΤ είχε πέσει θύμα «φοβερού bullying», πως «τον κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να τον λιντσάρουν» και πως η σημερινή ΕΡΤ, «έχει πλέον μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν αρχισυντάκτες».

πηγη## Newsbeast

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας