Ιαν. 2, 2017

Ο ( θεος) τραπεζες σωζουν τον ΔΟΛ με ( Προφητη ) εκκαθαριστη τον Μπομπολα

Η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των τριών συστημικών τραπεζών και στελεχών της κυβέρνησης την περασμένη εβδομάδα ήταν τελικά αποφασιστικής σημασίας για την τύχη του ΔΟΛ. Η εκδοτική επιχείρηση την οποία εγκατέλειψε ο Σταύρος Ψυχάρης πνιγμένη στα χρέη, θα “σωθεί” με εκκαθάριση εν λειτουργεί και γενικό εκκαθαριστή τον Φώτη Μπόμπολα. Τον εκδότη του “Έθνους” προέκριναν οι τράπεζες ως τον άνθρωπο που θα καθαρίσει το μαγαζί και θα τους το παραδώσει “καθαρό” για να προσφερθεί σε μια νέα 3άδα εκδοτών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι η ομάδα των Φώτη Μπόμπολα, Δημήτρη Μάρη και Θεοχάρη Φιλιππόπουλου( το τρίο που θα έσωζε και το Mega). Στην όλη επιχείρηση θα μετέχει ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος, προφανώς ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ΔΟΛ που πέρασε από την 1η του 2017 ουσιαστικά στα χέρια

των τραπεζών έχει ένα διάστημα 3-4 μηνών για να εκκαθαριστεί. Οι τράπεζες θα καταγγείλλουν τα δάνεια του ώστε να μπει ο εκκαθαριστής. Σε πρώτη φάση θα προωθηθούν αποχωρήσεις και απολύσεις προσωπικού ενώ όσοι απομείνουν στον ΔΟΛ θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές.

Αυτό το σχέδιο δεν περιλαμβάνει την ενοποίηση του ΔΟΛ με άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις αλλά την αυτόνομη λειτουργία του εκδοτικού οργανισμού που θα έχει ως “αφεντικό” τις τράπεζες και τη διορισμένη διοίκηση εκκαθάρισης.

Πηγη##Mediatvnews

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας