Δεκ. 23, 2016

Η απαντηση της Σπανοπουλου με υβρεις - αοριστιες στα περι "ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΑΙΜΟΥ" ασφαλισμενων στον ΕΔΟΕΑΠ

ΥΠΟγράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ

(μέλος ΕΣΗΕΑ-ΕΔΟΕΑΠ)

Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά σε ποιον απευθύνεται και έχοντας χάσει για μία ακόμη φορά την ψυχραιμία της (γιατί άραγε;) η πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, ένοιωσε την ανάγκη να απαντήσει στην ανάρτησή μου για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΑΝΕΡΓΟΥ από εργαζόμενο δημοσιογράφο. Διευκρινίζω ότι η  απάντησή της απεστάλη ως σχόλιο στην ανάρτηση με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα "

Πρώην Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ".

  1. Ο σοφός λαός λέει "όποιος έχει την μύγα ...μυγιάζεται".
  2. Όπως προκύπτει από την απάντηση, η γνωρίζουσα τα πάντα (και τα απόρρητα ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα των ασφαλισμένων) υπήρχαν και άλλοι "ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΑΪΜΟΥ" στον ΕΔΟΕΑΠ (από πότε και μέχρι πότε;) κατάσταση για την οποία "καρφώνει" τις διάδοχες διοικήσεις ότι έχουν εδώ και 4 χρόνια από τότε που παρέδωσε "όλα τα σχετικά στοιχεία και δεν έπραξαν το νόμιμο καο αυτονόητο".
  3. Επειδή έχει το θράσος (κάτι το οποίο δεν με εκπλήσσει καθόλου) να με συμπεριλαμβάνει σε αυτή την κατηγορία, οφείλω να ενημερώσω ότι τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιπες ψευδείς και υβριστικές αναφορές θα συμπεριληφθούν στην μηνυτήρια αναφορά που έχω καταθέσει εναντίον της για δημοσιοποίηση ευαίσθητων ιατρικών προσωπικών δεδομένων, υπόθεση για την οποία ολοκληρώνεται εντός ολίγου η διενεργούμενη προανακριτική διαδικασία. 
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία και ηρεμία.

Παραθέτω παρακάτω αυτούσιο το σχόλιο-απάντηση της κ. Σπανοπούλου στην σχετική ανάρτηση:

 Είσαι ανόητος αχάριστος και ανευθυνος. Επιπλέον και ανήθικος λασπολόγος γιατί γνωρίζεις καλά ότι η ....διεφθαρμένη πρώην διοίκηση έκανε την ΠΡΏΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΚΛΆΔΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉ ΆΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΣΕ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΠΗΕΑ ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΤΩΝ ΆΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΈΡΓΩΝ ΜΑΪΜΟΎ στους οποιους συμπεριλαμβανεσαι κάνοντας χρήση όλων των υπηρεσιών υγείας με 24 ευρώ το μήνα όπως και άλλοι συνάδελφοι μας.Δεν γνωρίζω για ποιον μιλάς αλλά η Διοίκηση Σομπολου Καρούτζου Χριστοδουλίδου και η Διοίκηση Τάτση Καρούτζου Σταθατου έχουν εδώ και 4 χρόνια από τη Διοίκηση Σπανοπούλου Δεμερτζή Τσουτσια όλα τα σχετικά στοιχεία και δεν έπραξαν το νόμιμο καο αυτονόητο. Μην προκαλείς λοιπόν με βρώμικες αόριστιες

Ελένη Σπανοπούλου
Πρώην Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Σχόλια

25.12.2016 09:31

μγρβ

Τι σημαινει καταγραφη ανεργων; και τι μαιμου ανεργος; με αλλα λογια...

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας