Δεκ. 22, 2016

Ασφαλιστρα... ανεργου κατεβαλε στον ΕΔΟΕΑΠ γνωστος τηλεδημοσιογραφος- ιδιοκτητης ΜΜΕ ??

Αληθεύει;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορταζ

Αρχίζουν να λύνονται μία-μία οι απορίες για την σημερινή κατάντια του ασφαλιστικού οργανισμού των δημοσιογράφων.

Τώρα, που κάποιοι εκ των έσω ολοκληρώνουν το σχέδιο κατεδάφισης του ΕΔΟΕΑΠ και άρχισαν να ελέγχονται τα οικονομικά στοιχεία του, έφθασε στα αυτιά μας η πληροφορία ότι γνωστός άνκορ μαν και επικεφαλής ειδησεογραφικού ιστοτόπου είχε καταφέρει να είναι ασφαλισμένος ...πληρώνοντας εισφορές ως ΑΝΕΡΓΟΣ. Δηλαδή, καταβάλλοντας τα μισά ασφάλιστρα από αυτά που καταβάλει ένας εργαζόμενος δημοσιογράφος-ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, δεν χάνει ευκαιρία να βάλει κάθε ευκαιρία εναντίον της ΕΣΗΕΑ και με εισαγγελικό ύφος να την χαρακτηρίζει ..."αφερέγγυο σωματείο". Ξεχνώντας, ίσως, ότι εάν δεν είχε την ιδιότητα του μέλους της δεν θα είχε ασφαλιστεί ποτέ στον Οργανισμό που ο ίδιος έκλεβε.

Και όλα αυτά επί των πεπραγμένων της γνωστής σε όλους ως διεφθαρμένης πρώην διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ.

Βέβαια θα μου πείτε ότι άλλοι μεγαλόσχημοι νοσηλεύονταν ΔΩΡΕΑΝ (δηλαδή με τα δικά μας χρήματα) στο "Ερρίκος Ντυνάν".  Αυτά και άλλα παρόμοια, όμως, δεν μπορεί να "ξεπλένουν" συνεχώς τους υπευθύνους, ειδικά όταν οι επικουρικές συντάξεις και οι υπόλοιπες τρέχουσες ανάγκες του ΕΔΟΕΑΠ καλύφθηκαν με ένα, ακόμη, "σπάσιμο" των τελευταίων ομολόγων του.

Εάν αληθεύει -βεβαίως- η πληροφορία και αρμόδια να απαντήσει (όπως και να δημοσιοποιήσει το όνομα του εν λόγω και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων) είναι η διοίκηση του ασφαλιστικού Οργανισμού των δημοσιογράφων.   

Λ.Θ.Π.

πηγη## TV - POLITICAL WATCHER

AΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας