Δεκ. 11, 2016

Κουμπιας - Σαβιδης Βυσοδομουν στο παρασκηνιο

 Χωρίς καμιά αμφιβολία, σε διωγμό βρίσκεται ο δημοσιογραφικός κλάδος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που, μαζί με άλλες κινήσεις, οδηγεί

στην χρεοκοπία τα ασφαλιστικά μας ταμεία και στην εξαθλίωση τους δημοσιογράφους, τόσο αυτούς που βρίσκονται στην ενεργό υπηρεσία, όσο και τους παλαίμαχους του κλάδου.

  Σε όλη αυτή την εξέλιξη βρίσκουν και τους κατάλληλους «συμμάχους»

με προεξάρχοντες το δίδυμο Κουμπιά-Σαβίδη , πρόεδρο και γεν.γραμματέα της ΠΟΕΣΥ, από την παράταξη «Ενωμένη δημοσιογράφοι» ο πρώτος και την συνιστώσα Γκανά –Τρίμη από το ΣΥΡΙΖΑ ο δεύτερος.  

  Έχουμε ξαναγράψει για το ρόλο που παίζει το μοιραίο αυτό δίδυμο της ανίερης συμμαχίας Αντωνιάδου-Γκανά, που έφερε τον κλάδο σε απόγνωση.

Από την αρχή διαβεβαίωναν ότι είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τούτο δεν έπρεπε να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις. Όλα βέβαια χωρίς την παραμικρή βάση.

 Όμως το δίδυμο συνέχισε να αξιώνει τον πρώτο ρόλο συνωμοτώντας και με την πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, το οποίο πνέει τα λοίσθια.

  Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, αγνοώντας την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις, άρχισαν και πάλι μυστικά αλισιβερίσια με τον υφυπουργό Εργασίας Πετρόπουλο, υιοθετώντας την αξίωση των εργοδοτών να έχουν το πάνω χέρι στη διοίκηση του Οργανισμού, με συμμετοχή εκπροσώπων τους στο ΔΣ και δικαίωμα veto. Όλα αυτά  τα ωραία μεθοδεύουν Κουμπιάς-Σαβίδης και συντροφία!!!

 Κάθε μέρα και χειρότερα, χωρίς προοπτική και διέξοδο.

 Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας