Δεκ. 11, 2016

Στο Πειθαρχικο ο διευθυντης της ΑΥΓΗΣ

      Εξηγήσεις για το δημοσίευμα με τον αντιπρόεδρο του ΣΤΕ

           Η πρόσφατη περίπτωση για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, το οποίο αφορούσε προσωπικό θέμα αντιπροέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας, ερευνά το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Όπως είναι γνωστό, παραμονές της απόφασης του Σ.Τ.Ε για το νόμο με τις αδειοδοτήσεις, βγήκε στη δημοσιότητα θέμα σχετιζόμενο με την ιδιωτική ζωή του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού.

    Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ Κώστας Νικολακάκος για εξηγήσεις, αφού η εφημερίδα , που στην ουσία είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κάνει ανάλογο δημοσίευμα, αναφέροντας ανεπίτρεπτα και το όνομα του δικαστή.

   Ο Νικολακάκος, πέρασε την πόρτα του Πειθαρχικού την περασμένη εβδομάδα, και ανέφερε ότι τέτοια δημοσιεύματα είχαν γίνει και από άλλα μέσα ενημέρωσης, λίγες μέρες πριν κάνει το δημοσίευμα η ΑΥΓΗ . Υποστήριξε επίσης ότι το γεγονός πως κλήθηκε στο Πειθαρχικό μόνο η δική του εφημερίδα , δεν είναι τυχαίο αλλά κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες.

 Έτσι άρχισε πάλι το ίδιο τροπάρι για κομματικό δάκτυλο, που κατά καιρούς ακούγεται τόσο από το δεξιό όσο και από το αριστερό ψαλτήρι .!!! Ότι  βολεύει τον καθένα., ανάλογα με την περίπτωση...

  Πάντως το θέμα είναι σοβαρό και τέτοιες πρακτικές μπορούν να λειτουργούν εκβιαστικά για τα μέλη των δικαστηρίων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βγήκε και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης, που ανέφερε ότι γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες πειθαρχική έρευνα για τον ανώτατο δικαστή. Αυτό έριξε λάδι στη φωτιά και τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν. Στο χορό μπήκε και η ΑΥΓΗ, κάνοντας μάλιστα το θέμα πρωτοσέλιδο.

   Για το ζήτημα έχει παρέμβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εξετάζει σε βάθος την υπόθεση. Για τούτο και το Πειθαρχικό πάγωσε το θέμα , μέχρι να βγει η απόφαση της Αρχής.

Αναποδος

.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας