Δεκ. 4, 2016

Αλλαξε γραμμη πλευσης η ERTopen ? ? ?

Αλήθεια τί συμβαίνει  το τελευταίο  διάστημα στην  ertopen ?

 Άλλαξε  γραμμή πλεύσης  ?

 Εγκατέλειψε  τη μαχητική γραμμή που ακολουθούσε  σαν αδέσμευτο ραδιόφωνο  και φιλοξενεί  άτομα που  έχουν σχέση με το βρώμικο καπιταλιστικό σύστημα ?

 Στοχεύει  σε άλλες  καταστάσεις δίνοντας φωνή σε χουντικούς και κυρίως σε άτομα  που πρόσφατα ακόμα ζητούσαν  να κατέβουν τα τάνκ στο  Μαξίμου  ?  

Πώς μπορεί  να  δικαιολογήσει  κανείς την εμφάνιση του  διαβόητου  Τζήμερου  - σωστά διαβάσατε -  ο οποίος  θεωρείται από τους πλέον  βρώμικούς  στη σημερινή  εποχή ?

Για όσους μπορούν να  θυμηθούν ο Τζήμερος  βρίζοντας  με χυδαίο τρόπο τον Πρωθυπουργό  και την κυβέρνηση Σύριζα είχε ζητήσει κάποια στιγμή  να βγούν ακόμα και τα τάνκ  στο δρόμο για να απαλλαγεί  η χώρα από τη σημερινή κυβέρνηση  ενώ ζητούσε  τη σύλληψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα .  

Ο Αναποδος , το ξεκαθαρίζω από την αρχή , δεν είχε καμμία απόλύτως σχέση   με τη σημερινή κυβέρνηση  ενώ δεκάδες φορές άσκησε  δριμύτατη  κριτική για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας αλλά και τον τρόπο χειρισμού θεμάτων  των Μέσων  Μαζικής Ενημέρωσης .

Ομως  το να εμφανίζεται  στην  συχνότητα της ertopen  στους 106,7  ο Τζήμερος  ο οποίος κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη  του  ΠΑΚΟΕ - οικολόγοι  -  κ. Χριστοδουλάκη  και να μιλά  ακόμα και να σχολιάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα λέγοντας ότι προκαλούσε τους Χρυσαυγήτες αυτό  πλέον  τινάζει τον ιδιόμορφο ραδιοφωνικό σταθμό στον αέρα .

Προκλητικός  όπως πάντα ο Τζήμερος  βρήκε την μοναδική ευκαιρία που του έδωσε ο  Χριστοδουλάκης του ΠΑΚΟΕ  να βρεθεί σε ραδιοφωνικό σταθμό  εκεί που δεν τον περίμενε κανένας .

Φαίνεται ότι ο σταθμός της ertopen   όχι απλά δεν διαθέτει έστω και στοιχειώδη  έλεγχο αλλά αντίθετα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε .

Ποιός  όμως έδωσε βήμα  και μάλιστα πολλών ωρών  στον κ. Χριστοδουλάκη του ΠΑΚΟΕ καθε βδομάδα ?

 Η  σύνταξη του   Αναποδου μίλησε με αρκετούς  από εκείνους που δουλέυουν  χωρίς φυσικά να πληρώνονται  στην ertopen  για το θέμα Τζήμερου - Χριστοδουλάκη .

 Ολοι  ή μάλλον οι περισσότεροι  ανέφεραν ότι όπως άκουσαν  τον Χριστοδουλάκη  τον περιμάζεψαν μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ η οποία έχει   και τον κύριο λόγο  λειτουργίας  της ertopen  .

Το μόνο σίγουρο είναι  - και το ξεκαθαρίζουμε  από την αρχή -  ότι   ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ κ.  Παναγιώτης  Καλφαγιάννης δεν φαίνεται να έχει καμμία σχέση  με το περιμάζεμα  της παρέας Χριστοδουλάκη  στο συγκεκριμένο ραδιόφωνο .

 Τήν ευθύνη  ρίχνουν στους κ.κ.  Δημήτρη Κούνη  και Γαβριήλ Κασιμάτη  που θεωρούνται  πρωτοκλασάτα στελέχη της  ΠΟΣΠΕΡΤ  .

Κυρίως όμως στον κ. Δημήτρη Κούνη  ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ο βρώμικος λόγος του Τζήμερου  με την κάλυψη Χριστοδουλάκη έσπασαν τα  τηλέφωνα του Σταθμού  ενώ έφτασαν όπως μας   είπαν και πλήθος μηνυμάτων  από ακροατές που  έβριζαν  τον Τζήμερο τον φίλο του Χριστοδουλάκη αλλά  και το σταθμό .

Τι να πεί κανείς ?  

Ομως το μεγάλο ερώτημα για το τί θα γίνει παραπέρα  πέφτει στις πλάτες των λίγων μεν αλλά πολυ γνωστών δημοσιογράφων που εργάζονται εθελοντικά εκεί  .

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά μια που οι λίγοι αυτοί δημοσιογράφοι είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ  και που κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνουν εκεί  μετά τη βρώμικη δουλειά Χριστοδουλάκη - Τζήμερου μέσω  της συγκεκριμένης συχνότητας .

Στην ertopen  λοιπόν  βρίσκονται και κάνουν εκπομπές  ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ  κ. Δημήτρης Τσαλαπάτης  που πραγματικά  με την εκπομπή του  δίνει  ένα  εξαιρετικό  στίγμα  δημοσιογραφικής ενημέρωσης .  

Ακολουθεί ο  Ειδικός Γραμματέας  της ίδιας ένωσης κ. Γιώργος Φιλιππάκης  που  μας έχει συνηθίσει  σε μια ιδιαίτερα μαχητική δημοσιογραφία  και με πολλές αναφορές σε   Αντίσταση Κατοχή και Εμφύλιο .  

Το μέλος του Πειθαρχικού  Συμβουλίου  κ. Ελένη Αδριανού  που παρουσιάζει  την  αντιεξουσιαστική πλευρά  πολλών γεγονότων και καταστάσεων  .

Η κ. Εύα  Μαυρογένη  που  αφιερώνει καθημερινα δεκάδες ώρες από τη ζωή της  με το συντονισμό όσων εργάζονται εκεί  και που πολλές φορές ξενυχτά στο μικρόφωνο .

Η κ. Βασιλική  Σιούτη  που δίνει έντονο αντικυβερνητικό στίγμα με τις  ολοκληρωμένες συνενετεύξεις  της με  γνωστούς πολιτικούς .

Τέλος από την προηγούμενη βδομάδα στο μικρόφωνο  της ertopen  βρέθηκε  και ο  συνάδελφος κ. Γιάννης Κανελλάκης  που σχολιάζει με χειμαρώδη τρόπο  τα κακώς κείμενα . Αν στους παραπάνω προσθέσουμε  τον ηρωικό εκφωνιτή του  < Εδώ Πολυτεχνείο >  κ. Δημήτρη Παπαχρήστο  τα παιδιά από τον Ρουβίκωνα , την εκπομπή των φαντάρων από τον Σπάρτακο, εκπομπές από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και πλήθος άλλων  από κινήματα και  κινηματικές δράσεις  τότε αντιλαμβάνεται καθένας  το εύρος  αυτού του σταθμού  στην ενημέρωση .

Αλήθεια κ. Κούνη  μήπως μπορείται να μας πείται  με ποιά λογική φέρατε το ΠΑΚΟΕ  στο συγκεκριμένο ραδιόφωνο ?  

Γιατί  του χαρίσατε πολλές ώρες εκπομπών ?

Ο κ. Χριστοδουλάκης σας έπεισε  τόσο εύκολα  ?  

Και βέβαια καλό θα είναι  να μας πεί η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ  που έχει και την κύρια ευθύνη ¨θα  πεταξετε έξω από το Σταθμό σας  τον Χριστοδουλάκη  ή θα του δώσετε συγχωροχάρτι ?

 Και το ρωτάμε  αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι αρκετοί παραγωγοί αλλά και δημοσιογράφοι  αν δεν φύγει ο Χριστοδουλάκης με το ΠΑΚΟΕ  θα φύγουν αυτοί .  

Αν φυσικά γίνει κάτι τέτοιο  δίνεται την καλύτερη  τροφή στο Μαξίμου  όχι μόνο να σας ξηλώσει  τις κεραίες  αλλά να πάρει  και τη συχνότητα .

Σε αναμονή για τις παραπέρα κινήσεις σας  .    

    Με αγωνιστικους χαιρετισμους 

 Συντακτικη ομαδα του Αναποδου 

Σχόλια

01.01.2017 13:22

Γιάννης Μανούσος

Ανεξάρτητα αν θεωρώ επικίνδυνο μες στην γελοιότητα του τον Τζήμερο, η Δημοκρατία επιβάλει να ακούγονται όλες οι φωνές. Αλλιώς γινόμαστε ίδιοι με αυτούς που κατηγορούμε.

25.12.2016 09:26

μγρβ

Οσο για το Τζημερο... Λακε του κατεστημενου τι αλλο περιμεναμε

25.12.2016 09:25

μγρβ

Απιθανο, και προκλητικο... Αλλα η ελευθερια εχει κινδυνους και απαιτει τετοιου ειδους αμεσες παρεμβασεις

06.12.2016 10:02

Αναποδος

Ενας ανθρωπος που χρησιμοποιει εκφρασεις οπως , καλα εκαναν που σκοτωσαν το Φισσα και να κατεβουν τα τανκ ειναι φασιστας και νοσταλγος της Χουντας .

06.12.2016 09:50

Δημητρης Αντωνίου

Ανάποδε ο Τζήμερος δεν είναι ούτε φασίστας ούτε νοσταλγός, είναι θύμα φασιστών και τραμπούκων που όταν δεν έχουν επιχειρήματα χρησιμοποιούν αυτό που ξέρουν καλύτερα, την βία.

06.12.2016 09:19

The dark side

Αντίθετες φωνές και απόψεις δηλαδή δεν δεχόμαστε, μόνο ότι είναι αριστερό...

06.12.2016 09:44

Αναποδος

Αντιθετες αποψεις ναι , αλλα Φασιστες και νοσταλγους της χουντας οχι.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας