Νοε. 22, 2016

ΕΔΟΕΑΠ ... Λεφτα για << τουρισμο >> υπαρχουν

Στο αποκορύφωμα η αγωνία των ασφαλισμένων για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ , ενώ εξαντλούνται τα αποθεματικά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντάξεις  είναι δύσκολο να συνεχίσουν να καταβάλλονται μετά τις γιορτές. Αμφίβολo ακόμη αν εξακολουθήσει και η υγειονομική περίθαλψη.

 Μέσα στη γενική μαυρίλα και την αγωνία των ασφαλισμένων για το αύριο του Οργανισμού, κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντί να είναι σε επιφυλακή για τις εξελίξεις βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν με ταξιδάκι από σήμερα στα Παρίσια.  

 Πρώτος, πρώτος  ο γενικός γραμματέας Νίκος Καρούτζος, που βρήκε το μήνα που θρέφει τους έντεκα. Μετά την πρόσφατη εκδρομούλα στην Ισπανία, συνεχίζει τον τουρισμό με επίσκεψη στην γαλλική πρωτεύουσα.

Πρόσχημα και πάλι να παρακολουθήσει «συνέδριο».

Από κοντά για «συνέδριο»και η πρόεδρος του ΤΥΠ Άτζυ Σταθάτου.

Πρόκειται για κολλητούς της Παπαδιάς(Μαρίας Αντωνιάδου)της παράταξης «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»

Υπάρχει και τρίτος στην παρέα, ο ταμίας Κώστας Παπαϊωάννου από την ΕΠΗΕΑ, δεξί χέρι του Μάρκου Γκανά.

    Τα ταξιδάκια αυτά της αναψυχής  γίνονται με πληρωμένα όλα τα έξοδα (εισιτήρια,ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λ.π) από τον ΕΔΟΕΑΠ, τη στιγμή που ο Οργανισμός αγκομαχάει να πληρώσει τα αναγκαία.

‘Ετσι το τρίο της ετερόκλητης συμμαχίας Αντωνιάδου-Κουμπιά –Γκανά, χωρίς τσίπα και ντροπή ξεσκάει στας Ευρώπας, εις υγείαν των κορόϊδων ,δηλαδή των ασφαλισμένων που καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό.... Ότι προλάβουμε...

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας