Σεπ. 12, 2016

Για οσους ... ηθελημενα ξεχνανε

Για το θέμα της αδειοδότησης και των εργασιακών που προκύπτουν τα έχουμε ήδη, πει, γράψει και εκφωνήσει (σε εκδηλώσεις), οπότε να μην το κουράζουμε, όποιος θέλει ψάχνει και τα βρίσκει. Να συμπληρώσουμε όμως κάτι με την επισύναψη υλικού από το αρχείο μας.Θέση πρώτη: Να μην χάσει κανείς τη δουλειά του, είτε στα ΜΜΕ, είτε αλλού (αυτό το τελευταίο δεν είναι πάντα αυτονόητο για τη συντεχνία των ΜΜΕ). Όποιος απολυθεί δεν θα γίνει καλύτερος στη ζωή του.

Θέση δεύτερη: Όποιος λέει μπούρδες, παρά την όποια δεδομένη αλληλεγγύη στο εργασιακό, θα τρώει "φάπα" (επί του πολιτικού για να μην παρεξηγηθούμε).

Γι αυτό αφιερώνουμε από το δελτίο του ΑΝΤ1 (20 Φλεβάρη του 2012), τότε που η ΕΡΤ είχε 2.811 εργαζόμενους (δύο χρόνια πριν το 2010, είχε άλλους 2.000, άρα ήδη είχε μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των εργαζομένων) σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, το πινακάκι που παρουσιάστηκε σε τρια συνεχόμενα δελτία του ΑΝΤ1 και το οποίο έλεγε ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ήταν 7.000, δηλαδή αύξηση πάνω από 50% σε σχέση με την πραγματικότητα, για να στηθεί περιβάλλον απολύσεων.

πηγη## Νασος Μπρατσος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας