Σεπ. 12, 2016

<< ΕΦΙΑΛΤΕΣ >> στην ΕΡΤ 3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η εικοσιτετράωρη απεργία που αποφάσισε το Διασωματειακό των Ενώσεων Τύπου και ΜΜΕ, το Σάββατο 10/9, αμαυρώθηκε από την τηλεοπτική κάλυψη των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από την ΕΡΤ3.

Η Κ. Μάλαμα (Διεύθυνση Προγράμματος) και ο Χ. Γιαννούλης (Διεύθυνση Ενημέρωσης) πιστοί στην αντίληψη της διοίκησης της ΕΡΤ, ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρέπει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την κάλυψη των αναγκών της κυβερνητικής προπαγάνδας, σχεδίασαν και υλοποίησαν τα απεργοσπαστικά τους σχέδια με χειρουργική ακρίβεια.

Eίχαν προνοήσει ακόμα και για να εμποδίσουν τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ να παραβρεθεί στην αίθουσα της Ροής Προγράμματος, ώστε να ζητηθούν εξηγήσεις για την παράτυπη αυτή πράξη.

Την ονομάζουμε παράτυπη γιατί η συμφωνία της ΠΟΣΠΕΡΤ με την Διοίκηση της ΕΡΤ, ήταν να μεταδοθούν δύο απεργιακά δελτία των 20 λεπτών και τίποτε άλλο.

Παράλληλα είχαν δρομολογήσει και τη διαδικασία υλοποίησης έκτακτης απεργοσπαστικής πολιτικής εκπομπής την οποία απέσυραν μετά το «εκρηκτικό» κλίμα που με τις πράξεις τους δημιούργησαν.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έσφιξαν τον κλοιό γύρω από το κτήριο της ΕΡΤ3 μην επιτρέποντας την είσοδο ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ενώ συγχρόνως αστυνομικοί με πολιτικά κυκλοφορούσαν στους χώρους εργασίας.

Άσχετα με το αν συμφωνεί ή όχι κάποιος με την απεργία, ή με την ημέρα που διεξάγεται, το σπάσιμό της μειώνει τη δύναμη των εργαζόμενων.

Η απεργοσπασία είναι πράξη ενάντια στα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη απεργία είχε το χαρακτήρα εκδήλωσης έμπρακτης αλληλεγγύης των εργαζόμενων της ΕΡΤ, προς τους συναδέλφους τους στα ιδιωτικά κανάλια που κινδυνεύουν να βρεθούν άνεργοι.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 

12/09/2016 ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ3

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

 

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας