Αυγ. 3, 2016

Ξαφνικος ερωτας των ΝΕΩΝ με την ΕΡΤ

 Θυμαστε την << Κατσιμειο Ακαδημια >> στην ΕΣΗΕΑ ? 

Μαλλον της εκατσε κοματακι βαρια.

Μαλλον δεν εκτιμησαν τα προσοντα της. 

                                - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Η εφημερίδα «ανακοινώνει» τους δημοσιογράφους που κόβονται (αλλά όχι με άνωθεν εντολή)

Είναι βέβαιο πλέον ότι ο «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» έχει αποφασίσει να μπει στα χωράφια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και μάλιστα με ειδίκευση στην ΕΡΤ… Αφού μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, μετά το ρεπορτάζ ότι φεύγει ο Πάνος Χαρίτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τη θέση του αναλαμβάνει η Δώρα Αναγνωστοπούλου… Επανέρχεται με νέες πληροφορίες από την Αγία Παρασκευή!

Αυτή τη φορά στο ρεπορτάζ του «ανακοινώνει» ότι η διοίκηση εξετάζει να αποσύρει από το καθημερινό πρόγραμμα τους δημοσιογράφους, Μαριλένα Κατσίμη, Μάριον Μιχελιδάκη, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, Φάνη Παπαθανασίου και Προκόπη Δούκα.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ότι αποφεύγει να θίξει ή να υπαινιχθεί οτιδήποτε σχετικά με δάκτυλο Μαξίμου για τα «κοψίματα» των δημοσιογράφων που εξετάζει η διοίκηση της ΕΡΤ. Άλλωστε στο ίδιο πνεύμα είχε κινηθεί και το κομμάτι του για τις αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας μάλιστα ότι το Μαξίμου δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά!

Επειδή το ενδεχόμενο να έγιναν ξαφνικά Συριζαίοι εκεί στη Μιχαλακοπούλου, αποκλείεται… Η μόνη εξήγηση για το «φλερτ» του «Μικροπολιτικού» των «ΝΕΩΝ» με τα τηλεοπτικά και ειδικά με την ΕΡΤ είναι ότι η «πηγή» του εγκαταλείπει τη βαριά πολιτική (με έδρα τον δρόμο του κέντρου που φέρει το όνομα του αρχαίου ρήτορα και ευεργέτη της Αθήνας) και ετοιμάζεται να ανηφορίσει στην Αγία Παρασκευή. Να περιμένουμε και επίσημο δελτίο Τύπου για τη μετάταξη ή η τοποθέτηση θα γίνει στα μουλωχτά;

Όπως και να ‘χει θα επαναλάβουμε ότι ο «Μικροπολιτικός» είναι «λαρτζ» με τις «πηγές» του… Και το αποδεικνύει για δεύτερη φορά τόσο σύντομα, αφήνοντας απέξω το Μαξίμου!

πηγη##enimerosi24.gr

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας