Αυγ. 2, 2016

Απιστευτος ..... ο Τατσης καταγγελει .... τους ασφαλισμενους !!!!

Πυρά κατά των μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Βαγγέλης Τάτσης επειδή μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση, που είχε συγκαλέσει για σήμερα.

Τελικά ήσαν παρόντες περίπου 550, αφού ήταν καταφανές ότι η Συνέλευση συγκλήθηκε 2 Αυγούστου, ακριβώς για να μην υπάρχει απαρτία.

  Είναι άλλωστε ο ίδιος ο κ.Τάτσης που ουσιαστικά σαμπόταρε την προηγούμενη Γενική Συνέλευση και εμπόδισε δεκάδες μετόχους να υπογράψουν λίγο πριν συμπληρωθεί η απαρτία. 

Τότε βέβαια, με παρόντα 900 άτομα ο κ.Τάτσης επιχείρησε να διαλύσει τον κόσμο, αποχωρώντας επιδεικτικά , μαζί με τους Καρούτζο και Γκανά, που από πριν διέδιδαν ότι δεν θα γίνει η Συνέλευση.

Όμως οι μέτοχοι αρνήθηκαν να τους ακολουθήσουν και έμειναν στην αίθουσα όπου ενημερώθηκαν από τα άλλα μέλη του Συμβουλίου και τους προέδρους των Ενώσεων.

    Σήμερα όμως, μετά το κάζο που είχαν πάθει τότε, αφού τότε ο κόσμος τους περιφρόνησε, εμφανίστηκαν σαν «μετανοουσες Μαγδαληνες».

Και παρότι οι παραβρισκόμενοι ήσαν σχεδόν οι μισοί απ ότι στην προηγούμενη, ο Τάτσης

άλλαξε ρότα και δήλωσε ότι θα κάνει «άτυπη ενημέρωση» και επιδόθηκε σε μία

μακροσκελή αναφορά σε πράγματα και οικονομικά μεγέθη σε όλους γνωστά. «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Στο ροκάνισμα του χρόνου, άλλη προσφιλής μέθοδος, τον ακολούθησε ο ταμίας

 Tάσος Παπαϊωάννου που αναμάσησε τα ίδια για τα οικονομικά θέματα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς επιχείρησε να διασκεδάσει όσα καταγγέλονται για παρασκήνιο στις διάφορες επαφές και συνομιλίες για το θέμα του αγγελιοσήμου, διαψεύδοντας τις φήμες για επαγγελματικό ταμείο.

  Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος επέκρινε τον Τάτση για την επίθεση στους ασφαλισμένους τονίζοντας ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για όσα διέπραξε την προηγούμενη φορά παρεμποδίζοντας την πραγματοποίηση της Συνέλευσης.

Και ότι ήταν πολύ δύσκολο τώρα για όσους ήλθαν μέσα στον καύσωνα.

Επίσης αναφέρθηκε στις συζητήσεις για τον νέο πόρο και την πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο Βόλο, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να δοθεί νέα παράταση για το αγγελιόσημο και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Συμφωνα με πληροφοριες του Αναποδου θα δωθει νεα  παραταση.

   Η γεν.γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη αναφέρθηκε στο θέμα της διέρυνσης του Ταμείου, ενώ κατήγγειλε ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται κατ ιδίαν επαφές διαφόρων προσώπων στο παρασκήνιο, αφού  την όλη ευθύνη και τις  συζητήσεις έχουν αναλάβει οι Ενώσεις.

   Η Πόπη Χριστοδουλίδου τόνισε ότι ενώ είχε αποφασιστεί η αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης του Ταμείου ο Τάτσης διαφοροποίησε το θέμα σε διεξαγωγή ελέγχου, κάτι που θα εδημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα για τούτο και

 το Συμβούλιο έμεινε στην οικονομική αποτύπωση. Υπογράμμισε ακόμη ότι τα όποια σχέδια που ορισμένοι δρομολογούν σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ δεν πρόκειται να περάσουν. 

  Στις προοπτικές με το νέο πόρο που ακόμη δεν έχει διευκρινυστεί και στα προβλήματα στην ασφαλιστική κάλυψη αναφέρθηκαν ο Γιάννης Αγγέλης και ο

Κώστας Ντελέζος.

Επίσης για τα προβλήματα με τον ΕΔΟΕΑΠ μίλησαν οι Γιώργος Μηλιώνης, Γιώργος Παυλόπουλος και άλλοι.

Δεν ελλειψαν παντως οι αντεγκλησεις και οι εντασεις , ενω μια ασφαλισμενη , εξοργισμενη καθυβρισε τον Τατση και απειλησε το Προεδρειο με φυλακιση για παραβαση του καταστατικου και των νομων.

  Το συμπέρασμα είναι πως ακόμη τίποτα δεν έχει διασφαλιστεί και το Ταμείο είναι στον αέρα, με ότι αυτό σημαίνει για την επικούρηση και την περίθαλψη.

Και τα διάφορα «μαγειρεία» εξακολουθούν την ίδια τακτική…

Για οτι νεοτερο , καθως και για τα τελευταια κουιζ  θα σας ενημερωσουμε. 

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας