Ιουλ. 27, 2016

Ποπη Χριστοδουλιδου : Τα ψεματα τελειωσανε .... εχουμε ...απασφαλισει..

Ο κ. πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, μέλος της ΕΠΗΕΑ και πιστός φίλος του κ. Μάρκου, κ. Ευάγγελος Τάτσης όταν στέλνει, η ΕΣΗΕΑ επιστολές προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ αδιαφορεί παντελώς. Και σήμερα, επειδή πρέπει να γνωρίζετε όλοι και όλες, επιστολή της ΕΣΗΕΑ, που υπέγραφαν, ο πρόεδρος κ. Σταμάτης Νικολόπουλος και η γ.γ της ΕΣΗΕΑ, κ. Νανά Νταουντάκη και ήθελαν- και πολύ σωστά- να πληροφορηθούν , ποιά εταιρεία επιλέχθηκε για να κάνει την οικονομική αποτύπωση της σημερινής κατάστασης του ΕΔΟΕΑΠ και με ποιο ακριβώς ερωτηματολόγιο, ( φυσικά,η απόφαση έχει ληφθεί, κατά πλειοψηφία και δια περιφοράς) το θέμα δεν το συζήτησε, ούτε καν στις ανακοινώσεις προέδρου. Εκλεινε την συνεδρίαση, ο κ. Τάτσης, όταν ζήτησε τον λόγο, ο Γιάννης Αγγέλης και τον ρώτησε γιατί δεν συζητήσαμε την επιστολή της ΕΣΗΕΑ.
Απάντηση κ. Τάτση: Τώρα ήρθε...Να μην ενημερωθεί πρώτα ο πρόεδρος!!!! 
Ο άνθρωπος νομίζει ότι είμαστε"στρατιωτάκια" και θα "παίζει" στις πλάτες ενός κλάδου "παιχνίδια κρυφά" και πίσω από....κλειστές πόρτες...( με εντολές ένας Θεός γνωρίζει ποιών) κι εμείς θα καθόμαστε: αμίλητοι κι ακούνητοι. 
Οχι κύριε και κύριοι. Και κυρίες.
Τα ψέματα...τελειώσανε! Εχουμε ήδη...απασφαλίσει...

πηγη## Απο το προφιλ της Πόπη Χριστοδουλίδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας