Ιουλ. 24, 2016

Με 3 - 2 η αθωωση των Μαλελη , Πορτοσαλτε , Κονιτοπουλου.

Επιβραβευση στο οργιο προπαγανδας - τρομοκρατιας απο το Δευτεροβαθμιο Πειθαρχικο Αθωωδικειο

Όπως είχε προαναγγείλει και ο Πορτοσάλτε, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αθώωσε με ψήφους 3 έναντι 2 τους Μαλέλη, Πορτοσάλτε και Κονιτόπουλο, κρίνοντας ότι δεν έγινε καμιά παραβίαση της δεοντολογίας, για την απροκάλυπτη προπαγάνδα και την τρομοκρατία του κόσμου κατά το δημοψήφισμα.

   Για τα αίσχη του Sky είχαν γίνει εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών στην ΕΣΗΕΑ και το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό είχε επιβάλει στους τρεις ποινές προσωρινής διαγραφής.

    Το Δευτεροβάθμιο, όπου έκαναν έφεση, τους έβγαλε λάδι και έτσι ανενόχλητοι μπορούν να συνεχίσουν την ίδια τακτική.

    Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί.

     Στο Δευτεροβάθμιο μετέχουν: Η Ελένη Τράϊου (πρόεδρος) , η Μιμή Τουφεξή, ο Παύλος Γερακάρης, ο Πάνος Τσίρος και ο Τάσος Κοντογιαννίδης.

Δεν έγινε γνωστό τι θέση πήρε ο καθένας, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι την αθώωση ψήφισαν οι τρεις τελευταίοι, καθώς επηρεάζονται από την Παπαδιά (Μαρία Αντωνιάδου). Άλλωστε είναι γνωστοί και από άλλες περιπτώσεις.

Όπως την προκλητική αθώωση της Καλοφωλιά, που αφήνει απλήρωτους του εργαζόμενους στην ΕΞΠΡΕΣ, την αθώωση του Δελατόλα για το γνωστό θαλασσοδάνειο και άλλους.

 

 Αντίθετες με την θέση των τριών τελευταίων που ψήφισαν αθώωση, φαίνεται ότι ήσαν οι δύο πρώτες, Τράϊου και Τουφεξή, που διέσωσαν τα προσχήματα.

Ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες για την απαράδεκτη στάση του Sky, συμφωνώντας με την πρωτοβάθμια απόφαση, που έκρινε ότι έγινε παραβίαση του Καταστατικού και του Κώδικα Δεοντολογίας.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας