Ιουλ. 20, 2016

Ο Πορτοσαλτε προανηγγειλε την αποφαση. Ολοι αθωοι!! για τα αισχη στο δημοψηφισμα

 Τα νέα τρέχουν γρήγορα και οι προβλέψεις ακόμα γρηγορότερα για τον Πορτοσάλτε.

Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε όταν τρομοκρατούσε τον κόσμο πως θα έχουμε τουρκική εισβολή και ότι θα γίνει εμφύλιος αν επικρατήσει το ΟΧΙ, αλλά τα έχει αυτά η «δημοσιογραφία».

Τόσο αυτός όσο και  άλλα καλόπαιδα του Sky ,όπως είναι γνωστό, τιμωρήθηκαν με διαγραφές από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  για τα όργια της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας του κόσμου κατά το δημοψήφισμα. 

   Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν καθώς στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό, όπου έκαναν έφεση, έχουν πολλούς δικούς τους ανθρώπους, που τους διαβεβαιώνουν για το αποτέλεσμα.

   Έτσι ο Πορτοσάλτε ουσιαστικά προανήγγειλε από το σταθμό   την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού που τους αθωώνει για όσα εκατοντάδες πολίτες κατάγγειλαν στην ΕΣΗΕΑ.

Βέβαια το Συμβούλιο δεν έχει βγάλει ακόμα την απόφαση, αλλά αυτό είναι μία λεπτομέρεια. Ο Πορτοσάλτε την ξέρει  από πρίν, έχοντας πληροφόρηση από μέσα.. 

   Ο Άρης δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Ζήτησε από την ΕΣΗΕΑ να καταργήσει το (κακό) Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό που τον τιμώρησε και οι υποθέσεις να πηγαίνουν κατευθείαν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό, που θεωρεί ότι είναι του χεριού του.

    Σήμερα εθεάθη να μπαίνει στην ΕΣΗΕΑ ο Σταμάτης Μαλέλης κουβαλώντας μεγάλο κουτί ζαχαροπλαστείου, προφανώς για να γλυκάνει τα μέλη του Δευτεροβάθμιου που του έχουν διαμηνύσει τα καλά νέα και να γιορτάσουν όλοι μαζί το αποτέλεσμα.

Η επίσημη επιβράβευση για τα αίσχη του Sky στο δημοψήφισμα θα γίνει από το Δευτεροβάθμιο αθωοδικείο με την απόφαση

που αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά σε λίγες ημέρες…

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας