Ιουλ. 16, 2016

Ασφαλιστικο ....Ανακοινωση Ασυνταχτου Τυπου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΕΣΗΕΜΘ

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Ν. Καρράς (και αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ) ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για τις ενέργειες, επαφές και συναντήσεις που γίνονται στην Αθήνα από την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από τις συνδικαλιστικές ενώσεις, με τις εργοδοτικές οργανώσεις και το υπουργείο Εργασίας (Κατρούγκαλος, Πετρόπουλος). Αποφασίστηκε η εκπόνηση οικονομικοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά… εδώ χωράει πολύ συζήτηση για το υπάρχον Ταμείο μας, διευρυμένου με άλλες κατηγορίες εργαζομένων στα ΜΜΕ (πως και ποιοί… μόνο;!).

Θολά και ακόμη ποιο θολά σχετικά με το… «νέο» Αγγελιόσημο το ύψος του οποίου δεν έχει καθοριστεί. Η… «αριστερή» κυβέρνηση δίκη Πόντιου Πιλάτου παραπέμπει σε συνεννόηση με τις εργοδοτικές οργανώσεις, χρησιμοποιώντας ως δαμόκλειο σπάθη την ημερομηνία της 1ης Αυγούστου που καταργεί το Αγγελιόσημο και λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η ίδια για τη σχετική συμφωνία… των κοινωνικών εταίρων!

Πολύ περισσότερο δεν συζητείται τίποτε σχετικά με τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ως προϋπόθεση επιβίωσης εργαζομένων και ασφαλιστικών Ταμείων. Όπως και για την επέκταση του Αγγελιόσημου στο Διαδίκτυο, κάτι στο οποίο αντιδρούν οι εργοδοτικοί επικαλούμενοι την… Google! Νέα τριμερής συνάντηση έχει κανονιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

πηγη## Ασυνταχτος Τυπος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Σχόλια

16.07.2016 09:58

ianos@gmail.com

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΩ GOOGLE

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας