Ιουν. 30, 2016

Μονομερης η πληροφορηση απο την efsyn.gr

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, στη διάρκεια της οποίας αναγνώσθηκε και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2015.

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 το βράδυ στις 00:35 παρελήφθη στο mail της ΕΣΗΕΑ επιστολή της κ. Μαριλένας Κατσίμη, για επισημάνσεις της έκθεσης.

Η κ. Κατσίμη, όμως, δεν παρέστη στη Γενική Συνέλευση, όπου θα μπορούσε να διαβάσει την επιστολή της.

Στις 16:55 της ίδιας ημέρας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «www.efsyn.gr» το πλήρες κείμενο της επιστολής, που περιλαμβάνει ανυπόστατους ισχυρισμούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε βάρος μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα γεγονότα και αλλοιώνει την πραγματική εικόνα.

Η αποσιώπηση, όμως, από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα των επισημάνσεων της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η επιλογή να δημοσιευθεί μόνο η επιστολή της κ. Κατσίμη υπηρετεί, μονομερή πληροφόρηση σε αντίθεση με ό,τι προβλέπει, τουλάχιστον, η δεοντολογία.

Η Έκθεση κοινοποιήθηκε εγκαίρως, πριν από τη Συνέλευση, σε όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΑ και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας