Ιουν. 28, 2016

Μαλια κουβαρια Σπανοπουλου - Σταθατου

  Άδοξο τέλος στο ειδήλιο Σπανοπούλου-Σταθάτου , που είχε ξεκινήσει με την στήριξη της πρώτης προς την δεύτερη για να εκλεγεί στον ΕΔΟΕΑΠ.

         Η ΄Ατζυ Σταθάτου μέτρησε καλά τα δεδομένα και είδε πως η εν πολλαίς αμαρτίαις άλλοτε πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου αποτελεί παρελθόν (κακό) για τον οργανισμό.

Έτσι συμμάχησε με τον  «εχθρό» της Νίκο Καρούτζο, γενικό γραμματέα, για το τελειωτικό χτύπημα 

στις περιφερόμενες φιλοδοξίες της κας Ελένης για επανάκαμψη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

    Όπως ανακοίνωσε η Σταθάτου στην Συνέλευση-Συγκέντρωση  του ΕΔΟΕΑΠ έκανε μήνυση μαζί με τον Καρούτζο «κατά παντός υπευθύνου» για σωρείες παρανομιών και ατασθαλιών στον Οργανισμό.

Μεταξύ άλλων για έναν μυστικό κωδικό που έπαιρναν ανασφάλιστοι για να μπαίνουν στα νοσοκομεία, φωτογραφίζοντας για όλα αυτά την Σπανοπούλου, που είχε οργιάσει στο διάστημα της προεδρίας της μαζί με το ομόφωνο σε όλα Συμβούλιό της.

Η Σταθάτου δεν παρέλειψε και το περιστατικό με τον  κωδικό δημοσιογράφου που χρησιμοποίησε για παράνομη νοσηλεία καθαρίστριας, η οποία όμως ήταν ασφαλισμένη στο ΙΚΑ.

Η καθαρίστρια, πρώην παραδουλεύτρα της Σπανοπούλου είχε προσληφθεί στον οργανισμό, όπως και η κόρη της για να βγάλει η κα Ελένη τις υποχρεώσεις της.

    Οι κατηγορίες που απαριθμούσε η Σταθάτου σε βάρος της Σπανοπούλου, την οποία δεν κατονόμαζε αλλά με σαφήνεια φωτογράφιζε, προκάλεσαν την έκρηξη της άλλοτε προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ.

Έτσι περιέλουσε με κοσμητικά επίθετα τη Σταθάτου και άρχισε να φτύνει προς το μέρος της. Όμορφος κόσμος. Θα έχουμε και συνέχεια….

Μετοχος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας