Ιουν. 28, 2016

Τατση-μητσι -κοτσι Παιχνιδια στον ΕΔΟΕΑΠ

Τη γενική οργή  και αγανάκτηση προκάλεσαν σήμερα οι μεθοδεύσεις του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ Βαγγέλη Τάτση, με σκοπό να ματαιωθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων του οργανισμού, στην πιό κρίσιμη φάση της  διαδρομής του και την περιφερόμενη απειλή του λουκέτου.

  Έτσι ενώ ήδη είχαν συγκεντρωθεί 875 υπογραφές και απέμενα περίπου 50 για την εξασφάλιση της απαρτίας και ο κόσμος συνέχιζε να προσέρχεται όπως συνήθως, ο Τάτσης με πραξικοπηματικό τρόπο σηκώθηκε και δήλωσε ότι δεν γίνεται Συνέλευση γιατί δεν υπάρχει απαρτία.

Και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον γνωστό για τα καμώματά του Νίκο Καρούτζο , γενικό γραμματέα.

Και πίσω βέβαια ο άλλοτε χρηματιστηριακός πράκτορας Μάρκος Γκανάς, πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ, που οργάνωσε την όλη μεθόδευση.

   Βγαίνοντας από την πόρτα πήγαν αμέσως στις υπαλλήλους που κάθονταν και συγκέντρωνα ν υπογραφές και παρότι υπήρχε κόσμος να υπογράψει, ο Τάτσης έδωσε εντολή να κλείσουν οι καταστάσεις, εμποδίζοντας όσους περίμεναν να  δηλώσουν και να υπογράψουν τη συμμετοχή τους.

   Η κατάπτυστη και φασιστική αυτή συμπεριφορά  του Τάτση και των ακολούθων του αποδοκιμάστηκε 

ομόφωνα από τα εκατοντάδες μέλη που παραβρίσκονταν.

Τελικά αποφασίστηκε να λειτουργήσει η Συνέλευση σαν συγκέντρωση, ύστερα από πρόταση της Πόπης Χριστοδουλίδου, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για τις εξελίξεις.

   Για τις επαφές  και κινήσεις που υπάρχουν αλλά και τα μεγάλα προβλήματα ενημέρωσαν από την ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος Νικολόπουλος και οι Τσαλαπάτης και Νταουντάκη.

Δεν έχασε την ευκαιρία να υποδηλώσει την παρουσία του και ο Σαββίδης, που πολλές ευθύνες έχει για  τις αρνητικές εξελίξεις με τις διαβεβαιώσεις που είχε τάχα από τον Τσίπρα. Μίλησαν σύντομα και εκπρόσωποι από άλλες Ενώσεις. 

Το αποκορύφωμα της γελοιότητας ήταν η στάση του προέδρου της ΕΠΗΕΑ Μάρκου Γκανά, που είχε αποχωρήσει επιδεικτικά με τους Τάτση και Καρτούτζο. ¨

Οταν διαπίστωσε ότι ο κόσμος τους έφτυσε και αρνήθηκε να διαλυθεί, όπως το τρίο είχε σχεδιάσει., έριξε τα μούτρα του και ξαναμπήκε στην αίθουσα για να πάρει μέρος στη συζήτηση, προκαλώντας την γενική θυμηδία για το κάζο που έπαθε.

  Η διάλυση της Συνέλευσης ήταν προσχεδιασμένη.

Τον κύριο ρόλο είχε ο Γκανάς με τον αχυράνθρωπό του Τάτση, που θεώρησν τον ΕΔΟΕΑΠ ιδιοκτησία τους.

Από κοντά ο Καρούτζος και βέβαια η «Παπαδιά» Μαρία Αντωνιάδου, η οποία επιδεικτικά απουσίασε με τους συμβούλους της Μαζανίτη και Διόγο αλλά και τους άλλους παρατρεχάμενους.

   Ο Τάτσης με απίστευτο θράσος έβγαλε ανακοίνωση ότι τάχα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή της Συνέλευσης, παρότι η πλειοψηφία των μελών (έξη) παρέμειναν και μετείχαν στην όλη διαδικασία. Αυτός είναι ο «πρόεδρος» και η «συντροφία» του ΕΔΟΕΑΠ και ο ξεπουλημένος ρόλος τους.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας