Ιουν. 27, 2016

Τα μαλιοκεφαλα της πληρωσε η ΕΣΗΕΑ για την << Κατσιμιο Ακαδημια >.

Είχε γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις μεγαλόπνοες ιδέες της Μαριλένας Κατσίμη και την «Κατσίμιο Ακαδημία» της.

Στη θητεία της σαν γενικής γραμματέας της ΕΣΗΕΑ  φόρτωσε την Ένωση με τεράστια έξοδα για να εγκαταστήσει τάχα στον έβδομο όροφο  του κτιρίου,  «Ακαδημία» όπως την ονόμασε,  ώστε να «μορφώνονται» οι δημοσιογράφοι.

  Τα είχε βρεί μια χαρά με την   Μαρία Αντωνιάδου καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν συμμαχήσει για να συγκυβερνήσουν στην ΕΣΗΕΑ.

Έτσι  η «Παπαδιά» ξεπληρώνοντας την υποχρέωση από την στήριξη για την κατάληψη της προεδρίας, έκανε όλα τα χατηράκια  και τις γελοιότητες της Κατσίμη .

Σε αυτό το πνεύμα οι τότε δύο συνιστώσες της Ένωσης δεξιάς-Σύριζα αποφάσισαν να προωθήσουν το μεγαλόπνοο(!!!) σχέδιο για την «Κατσίμιο Ακαδημία».

Στόχος να βγούν και άλλοι δημοσιογράφοι στην πιάτσα από την μεγάλη της ΕΣΗΕΑ σχολή, για να προστεθούν και αυτοί στην ατέλειωτη στρατιά των άνεργων του κλάδου, που συνεχώς αυξάνεται.

Και με σπατάλη τεράστιων ποσών από τα αποθεματικά της Ένωσης  που μειώνονται θεαματικά. 

Όλα τα είχαμε η Ακαδημία μας μάρανε.. Ραπανάκια…για την όρεξη…

  Πολλοί αντέδρασαν στους απαράδεκτους αυτούς σχεδιασμούς.

Αλλά το δίδυμο Αντωνιάδου – Κατσίμη αγνοούσε τους πάντες.

  Τελικά , όπως αποκάλυψε στην Γενική Συνέλευση η Εξελεγκτική Επιτροπή, 170.000 ευρώ έφυγαν από τα ταμεία της ΕΣΗΕΑ προς διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς να τηρηθούν μάλιστα οι νόμιμες διαδικασίες, για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της Κατσίμη, που μόλις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ θρονιάστηκε στην ΕΡΤ.

Τώρα η αγωνίστρια αυτή της «αριστεράς» βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα από την Εξελεγκτική Επιτροπή, που , όπως είχε υποχρέωση, αποκάλυψε την κατασπατάληση τέτοιων ποσών.

Ή «Κατσίμιος Ακαδημία» ναυάγησε (ευτυχώς), όπως αναμενόταν άλλωστε, αλλά το μάρμαρο πληρώθηκε ακριβά …Κατά τα άλλα ούτε γάτα ούτε ζημιά για την κα Κατσίμη…

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας