Ιουν. 9, 2016

Οταν ο Ταγματαρχης παιζει το << Αριστερο >> βιολι του

«Aριστερό» μαύρο στην ενημέρωση έχει εξασφαλίσει η τρόικα Ταγματάρχη- Τσακνή – Καπάκου.  Με μπαμπούλα την τελευταία συνέντευξη του Μητσοτάκη, στο κεντρικό δελτίο, που  άφησε υπονοούμενα για καινούργιο λουκέτο, αλωνίζουν στο ραδιομέγαρο και κάνουν τα δικά τους.

 Έχουν δέσει χειροπόδαρα τα δικαιώματα των εργαζομένων στην ΕΡΤ οι οποίοι συνεχίζουν να δουλεύουν χωρίς ΣΣΕ, με όρους αγοράς, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, με ωράριο λάστιχο και χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει. 

  Κάπως έτσι οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι οι εργαζόμενοι μετά τις χειροπέδες στην εξώπορτα, τις μέρες του Κεδίκογλου και του Καψή, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με τον «βούρδουλα» του διευθύνοντος, που με τον γυαλιστερό βοηθό του, κάνει έφοδο σε γραφεία και στούντιο.

Άσε τον τοποτηρητή που παραδίδει, από την πρώτη μέρα μαθήματα, για να γράφονται «όπως …πρέπει» οι ειδήσεις. 

  Η ΕΡΤ 3 όμως  που σήκωσε το βάρος της αυτοδιαχείρισης, μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο, άνοιξε με 18 Hμέρες καθυστέρηση. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχουν  εγγυήσεις και για τους 19 περιφερειακούς σταθμούς.

Διοίκηση και κάμποσα τσιράκια της, επιδιώκουν να μηδενίσουν τους αγώνες δύο ετών, των εργαζομένων και των αλληλέγγυων, απέναντι στο  Μαύρο, τα ΜΑΤ και την παράγκα του Καψή.

Δεν θα τους περάσει.

 Η …δήθεν ΕΡΤ, απλώς μένει κλειστή στην κοινωνία, που πληρώνει όμως το ανταποδοτικό τέλος, έστω κι αν τα μισά λεφτά πάνε, από τις μέρες του Παπακωνσταντίνου στις τσέπες της ΛΑΓΗΕ (για τις ανεμογεννήτριες), ή στους ξένους νταβαντζήδες. 

  Γράφουν όμως και την δεοντολογία στα παλιά τους παπούτσια και μήνες τώρα έχουν αναλάβει εργολαβικά να κάνουν αβάντα σε Κατρούγκαλο και Πετρόπουλο, χωρίς να υπάρχει ο απαραίτητος αντίλογος, ώστε ό κόσμος να είναι κα υπερήφανος αφού ούτε δουλειά έχει, ούτε σύνταξη θα πάρει.

  Από χθες ανέλαβαν την βρώμικη δουλειά να μπει λουκέτο και στα  δημοσιογραφικά ταμεία, ώστε το αγγελιόσημο να πάει πεσκέσι όπως και οι συχνότητες στη Digea.

 Από νωρίς το πρωί έβγαλαν στο γυαλί εκείνο το γνωστό Τρίμη, με  κουμανταδόρο κάποιον Δαράκη, ο οποίος στην εκπομπή του έκανε πλακίτσα-ρεκλάμα μήπως και δουν την συνέντευξη που πήρε ο διευθύνων σύμβουλος  από τον Καβάκο.

  Έτσι εξηγείται κάπως γιατί ο Ταγματάρχης επιμένει με το βιολί του.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ  

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας