Μαϊ. 19, 2016

Παραιτηση Ριζεακου απο τους Αδεσμευτους Δημοσιογραφους......

Η κυρια Ριζεακου λιγο αργα δεν θυμηθηκε οτι εχει συνειδησιακο προβλημα .

Τοσους μηνες που στοιχιζοταν πισω απ τον Κουμπια και τον Σαββιδη που ξεπουλαγαν στην ψυχρα ΕΤΑΠ ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ δεν ειχε προβλημα?

Γιατι δεν θυμομαστε να ειχε διαφοροποιηθει ποτε απο τη θεση της πλειοψηφιας απο το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ.

Η κυρια Ριζεακου επιθυμουσε διακαως μια θεση στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αλλα την ετρωγε παντα ο γηραιος αλλα συμπαθεις στην παραταξη της , Χ. Κυριτσης , αρα νομοτελιακα καποια στιγμη θα αλλαζε παραταξη.

Αναποδος

 

                                           - - - - - - - - - - - - - - 

 ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το ιστορικό μας σωματείο , την ώρα που η κυβέρνηση έχει καταργήσει το αγγελιόσημο, η ΕΣΗΕΑ αντί να πρωτοστατεί στην αναζήτηση ρεαλιστικής λύσης δείχνει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα .
Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αντί να προτείνει λύση συκοφαντεί και καταγγέλλει τον ΕΔΟΕΑΠ, τον Οργανισμό που στάθηκε όρθιος και αποτελεί όαση για τους ανθρώπους της Ενημέρωσης,εργαζόμενους ,άνεργους καισυνταξιούχους, μέσα στην κρίση που βιώνουμε.
Ο ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται στην καρδιά του δημοσιογράφου.
Κάθε δημοσιογράφος γνωρίζει τι είναι γι αυτόν και την οικογένεια του.Σύσσωμος ο κόσμος της Ενημέρωσης τον υπερασπίζεται και προσπαθεί να τον σώσει.
Θα ανέμενε κανείς τέτοια απαράδεκτη και επικίνδυνη στάση από την Κυβέρνηση και όχι από την Διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, που έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται τα μέλη της και τον ασφαλιστικό τους Οργανισμό.
Υπό αυτές τις συνθήκες, είμαι υποχρεωμένη να διαχωρίσω τη θέση μου από τον εκπρόσωπο της παράταξης “Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι” που μετέχει στο Προεδρείο και έχει προσυπογράψει τέτοια ανακοίνωση. Η συνείδηση μου με υποχρεώνει να δηλώσω ότι αποχωρώ από την παράταξη “Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι” για λόγους αρχών και ουσίας.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου προσφέροντας τις υπηρεσίες μου από το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ με οδηγό τη συνείδηση μου και γνώμονα την προστασία των συναδέλφων μου, όπως εκανα πάντα έως τώρα.
ΕΛΕΝΗ ΡΙΖΕΑΚΟΥ
Μελος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ
Μέλος της ΕΣΗΕΑ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας