Απρ. 22, 2016

Μετην αδεια των Πουλημενων Κουμπια και Σββιδη η ΕΡΤ μετεδωσε την ομιλια Μητσοτακη

 πηγη##  

Με την άδεια της ΠΟΕΣΥ  και τις υπογραφές  των Κουμπιά και Σαββίδη, χθές  το  βράδυ  η ΕΡΤ  μετέδωσε  και διένειμε (pool)  στα ιδιωτικά κανάλια  την ομιλία  του Μητσοτάκη στο 10 συνέδριο της ΝΔ ενώ  το πρωίμετέδωσε  χωρίς  άδεια   ομιλία  του Τσίπρα στα πλαίσια  της τρέχουσας ειδησεογραφίας.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ που με την συμμετοχή της  συμπαραστάθηκε  στην προηγοιύμενη απεργία της  ΕΣΗΕΑ , αυτη την φορά  δεν  αποφάσισε   να  συμμετάσχει.Όπως μας  είπαν αφ ενός  δεν είχε απαρτία το  έκτακτο Δ.Σ , αφ ετέρου  δεν  είχαν συμφωνήσει  τα μετέχοντα σε αυτήν σωματεία, ενώ  στην συνάντηση που είχε  το προεδρείο της με εκείνο της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ  δεν τους είχε εκ των προτέρων τεθεί  ζήτημα  συμμετοχής  ενώ  δεν είχε καν αποφασισθεί  απεργία.
Στην ερώτηση γιατί δεν παραβρέθηκε η ΠΟΣΠΕΡΤ στη χθεσινή  διασωματειακή συνέλευση  στην ΕΣΗΕΑ, μας απάντησαν ότι τόσο η ΠΟΣΠΕΡΤ όσο  και τα σωματεία  των εργαζομένων  στην ΕΡΤ δεν  είχαν  κληθεί να συμμετάσχουν σε αυτήν.

ΥΓ . Ολο το παρασκηνιο ( υπαρχει πολυ ) αυριο.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας