Φεβ. 10, 2016

Η απαντηση του Δ. Τσαλαπατη στην επιστολη του Χ. Μαζανιτη

 Η επιστολη της ΚΕΔ press

Ούτε συμψηφισμοί , Ούτε και συγκάλυψη…

Όλη και όλη ή έννοια του μικρού από τον Αnt1, που κοσμεί την παρέα Αντωνιάδου, είναι μήπως βρεθεί κάτι και « καταδείξει ότι λειτουργεί κατά των εργοδοτών!!!» του.
Είναι το πρόβλημα του… Και η αγωνία του μήπως φανεί…

Δεν το λέει μόνο. Το γράφει καθαρά ό ίδιος στην τελευταία επιστολή του προς το ΔΣ. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζει στο ίδιο παραλήρημα το εργολαβικό της λάσπης κατά του ΔΣ ,που έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζει με άλλη επιστολή του, ως …πραξικόπημα την συγκρότηση προεδρείου από έξη παρατάξεις στην ΕΣΗΕΑ, προεξοφλώντας, (μόνος του ή όχι έχει πλέον σημασία),ό τι δήθεν « τα ψωμιά του είναι λίγα».

Μιλάει όμως από μόνη της και η πρόταση των δύο που έχουν απομείνει ως «ενωμένοι δημοσιογράφοι», στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, που πρότειναν χθες να γίνει απεργία για το ασφαλιστικό μόνο στην ΕΡΤ, αφήνοντας έτσι επίτηδες στο απυρόβλητο τους άλλους εργοδότες.

Τα βρήκαν σκούρα βέβαια , επειδή έμειναν μόνοι τους. Πήγαν να τινάξουν τη συνεδρίαση στον αέρα και έφυγαν από την αίθουσα.

Το ΔΣ όμως, παρά την αποχώρηση του νεαρού με την κηδεμόνα του, αποφάσισε να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση - απάντηση στην κυβέρνηση και στους εργοδότες, με στρατηγική όμως και αγωνιστικές κινητοποιήσεις όπως όλη η κοινωνία.

Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν πως θα τελειώσουν τους δημοσιογράφους , μνημόνια πολιτικές και διαπλοκή.

Μαζί με αυτά όμως εμείς επιμένουμε και σε ότι έχουμε δεσμευτεί από την αρχή: ούτε συμψηφισμούς, ούτε συγκάλυψη…

Την ώρα μάλιστα που σκάει το ένα μετά το άλλο τα οικονομικά σκάνδαλα της προηγούμενης πλειοψηφίας στο ΔΣ.
Όπως η χθεσινή απόφαση από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών με το πρόστιμο-φωτιά στις υποθέσεις με τα ΚΕΚ και τα Voucher του ΕΣΠΑ, για την περίοδο 2013-15

Για να ξέρουμε ποιοι είμαστε, που πάμε και με ποιους…
Και κυρίως για να υπάρχει ενημέρωση και όχι προπαγάνδα.

9-02-2015

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

                                      ././././././././././././../././././../

 

“Επιστολή του Χ. Μαζανιτη  προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

“Κοινοποίηση: Νομική Υπηρεσία ΕΣΗΕΑ/Πειθαρχικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ/ Όλα τα ΜΜΕ

Τη στιγμή που η συνδικαλιστική δράση δημοσιογράφων στοxoποιείται καθημερινά από διάφορα κυβερνητικά και εξωκοινοβουλευτικά κέντρα και συγκεκριμένοι εργοδότες βάλουν κατά της ΕΣΗΕΑ, ο κύριος Δημήτρης Τσαλαπάτης, Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ πληροφορούμαι ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αήθους και χυδαίας συμπεριφοράς,.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορήθηκα μετά το πέρας της έντονης συνεδρίασης του ΔΣ, την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016, ο κύριος Τσαλαπάτης τηλεφώνησε στην διεύθυνση του ΑΝΤ1, ζητώντας να μιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή του Σταθμού, Στρατή Λιαρέλη. Δεν τα κατάφερε, λόγω φόρτου εργασίας του τελευταίου, κι έτσι μίλησε με τον διευθυντή ειδήσεων, Φίλιππο Φιλιππακόπουλο. Ο κύριος Τσαλαπάτης εξιστόρησε στον διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1, όσα ειπώθηκαν από εμένα μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, προσθέτοντας όσα επιπλέον φαντάστηκε έχοντας ως στόχο να καταδείξει ότι λειτουργώ κατά των εργοδοτών!!!

Δεν είναι μόνο τα ψέματα που είπε, το οποίο αν και πολύ σοβαρό παράπτωμα θέτω σε δεύτερη μοίρα, αλλά το γεγονός ότι λειτούργησε εν είδη χαφιέ των ιδιοκτητών των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης ο οποίος με ψεύδη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει προσωπικούς λογαριασμούς με όσους τον αντιπολιτεύονται .

Αυτό και μόνο με αναγκάζει να δημοσιοποιήσω το γεγονός και να καλέσω το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αλλά και τα Πειθαρχικά Όργανα της Ένωσής μας να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την εργοδοτική πρακτική του Α’ Αντιπροέδρου του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Σε περίπτωση που τα στελέχη του Antenna φαντάστηκαν τα όσα αναφέρω και πληροφορήθηκα καλείται ο κ. Τσαλαπάτης να τα διαψεύσει και να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι συνδικαλιστικός συκοφάντης που επιχειρεί να έχει συναλλαγές ή συναλλάσσεται με την εργοδοσία.

Σε κάθε περίπτωση καλώ το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να λάβει θέση για τις μαφιόζικου χαρακτήρα πρακτικές που επιχειρούν να εφαρμοστούν σε βάρος μου.

Με τιμή Χρήστος Μαζανίτης

Μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ”.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας