Φεβ. 8, 2016

Ο Ν. Στραβελακης στην εκπομπη της Ε. Ανδριανου στην ΕΡΤοπεν

 

  • Ο Ν. Στραβελάκης στην ERTopen (Βίντεο)

Ο Ν. Στραβελάκης στην ERTopen (Βίντεο)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συζήτηση που είχε ο οικονομολόγος Νίκος Στραβελάκης με τη δημοσιογράφο Ελένη Ανδριανού, στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen και στην εκπομπή  «Στη χώρα των Ινδιάνων», το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου 2016 (14.00 – 15.00).

Αξίζει πράγματι να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στα τρία βίντεο με το ηχητικό της εκπομπής που ακολουθούν. Δεν περιορίζεται στην οικονομική διάσταση της επίθεσης που δέχεται ο κόσμος της εργασίας αλλά παρουσιάζει γενικότερο πολιτικό ενδιαφέρον.

Όταν φαινόταν ότι τελείωσε η συζήτηση, μια τηλεφωνική παρέμβαση ακροατή από το Κιάτο την ‘ζωντάνεψε’ και πάλι, δίνοντας την ευκαιρία στον Νίκο Στραβελάκη και την Ελένη Ανδριανού να αναφερθούν σε ζητήματα όπως η σχέση της αριστεράς με το αναγκαίο μέτωπο, η ταξική σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας, ο ρόλος του Άρη Βελουχιώτη και η σχέση πατριωτισμού και αριστεράς.

 

 Τα βιντεο θα τα ακουσετε στο σαιτ Παντιερα .

 

 πηγη##Παντιερα

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας