Ιαν. 24, 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ενα Αποκαλυπτικο Non Paper

Οτι η κυβερνηση ειχε παρει πισω ολα οσα ειχε υποσχεθει στους συνδικαλιστες της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ το γνωριζαμε.

Οπως ειχαμε στα χερια μας και το εγγραφο  [ Κυβερνητικη πηγη ] που εστειλε ο Πετροπουλος και με το οποιο αναιρει τα παντα.

Αποφασισαμε να το δημοσιοποιησουμε οταν ειδαμε οτι ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ αντι να ενημερωσουν τον κοσμο και να προκηρυξουν αμεσως απεργια διαρκειας , πηγαινουν σε 24ωρη για ξεκαρφωμα.

Διαβαστε το Non Paper, ειναι αποκαλυπτικο 

Προς την κοινή ομάδα εργασίας

 

Για την πρόοδο της μεταξύ μας άτυπης συζήτησης παρακαλώ να έχω τις προτάσεις σας επί των όσων ήδη συζητήσαμε με δεδομένη την πρόθεσή μου να υποστηρίξω τη μεταφορά κεφαλαίων από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ προς τον ΕΔΟΕΑΠ κατά τον διαχωρισμό της περιουσίας του ΕΤΑΠ ΜΜΕ που θα συνοδεύει την ένταξή του στον ενιαίο φορέα κοινωνικής ασφάλισης. Στην κατεύθυνση αυτή είμαι πρόθυμος να εξετάσουμε την υπαγωγή της επικουρικής ασφάλισης στο ΕΤΕΑ, τη μεταβίβαση των παροχών για την ανεργία στον ΟΑΕΔ και την παροχή υγειονομικής περίθαλψης εν όλο ή εν μέρει, στον ΕΟΠΥΥ υπό την προϋπόθεση ότι θα επιζητήσουμε και θα διασφαλίσουμε τους κατάλληλους τρόπους που καθιστούν δυνατή αυτή τη στόχευση.

Θεωρείστε αυτονόητη τη δημιουργία θέσης υποδιοικητή στον ΕΦΚΑ για την εκπροσώπηση των ασφαλισμένων των εργαζομένων στον τύπο και την αντίστοιχη συμπλήρωση των λοιπών οργάνων.

Επίσης δηλώνω τη δέσμευσή μου για τη δημιουργία διεύθυνσης στον ΕΦΚΑ για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, τη διατήρηση λογιστικής (και όχι διαχειριστικής) αυτοτέλειας ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων στη διαχρονική εξέλιξή τους και τη διατήρηση του κωδικού για τη διαχείριση του εισπραττόμενου αγγελιοσήμου κατά τον τρόπο που μέχρι και σήμερα λειτουργεί και κατά τον τρόπο που αυτό κατανέμεται.

Είναι πολύ χρήσιμη και επείγουσα η εκπόνηση αναλογιστικών μελετών για να προχωρήσει γρήγορα η ρύθμιση των σχετικών θεμάτων που θα επεξεργαστούμε.

                                                                      Αθήνα, 16.1.2016

                                                                      Τάσος Πετρόπουλος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας